Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

poleccie mi jakieś ładne meble do sypialni

Polecane posty

najlepiej w kolorze białym ,najlepiej zestaw łóżko ,2 stoliczki,mała komoda i toaletka:)...w stylu nowoczesnym:) bo tak się rozglądam i nic mi się nie podoba

zrob sobie na zamowienie i bedziesz miala takie jakie chcesz niestety sa drozsze niz w sieciowkach ale dasz chyba rade?:P

Gość angeika h
Co powiesz na takie - http://www.m3.pl/p1779,drewniana-szafka-nocna-z-2-szufladami-mediolan.html Zawsze je chcieliśmy mieć - lubię takie klimaty w pomieszczeniach ;-)

Gość gość
Ja ma meble od nich http://www.vega-meble.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Jeśli meblujesz teraz dom/ mieszkanie koniecznie zajrzyj do nich.

Gość gość
Meble, jak meble - ważne jest łoże, a konkretniej porządny materac. Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.

Gość Marysia112
Odwiedź stronę http://meblowy24.pl/sypialnie.html Praktycznie całą sypialnie u nich urządziliśmy, teraz zastanawiam się co zmienić w swoim salonie i na pewno będę kupowała w tym sklepie.

Gość gość
Ja sama niedawno urządzałam sypialnię. Przeszłam mnóstwo sklepów z meblami ale nie znalazłam tego co mi się podoba. Po kilku miesiącach szukania łóżka, na którego widok krzyknę „WOW”, znalazłam sklep http://www.meblediamante.pl/, gdzie było właśnie to łóżko! Aktualnie cieszę się z zakupu w tym sklepie łóżka tapicerowanego. A każdy kto odwiedza mój dom pyta się gdzie znalazłam tak ładne łóżko.

Gość gość
Trzeba się dobrze wysypiać. Wiem sama po sobie - spałam wiele lat na rozkładanym tapczanie i przypłaciłam to bólami pleców i kończyn...Dopiero niedawno ktoś mi podpowiedział, że materac może wiele zmienić. Kupiłam łóżko drewniane(żeby nie przepłacać), zainwestowałam w nowy materac Art Medic- jest super, ponieważ chyba jako jedyny na rynku ma coś takiego jak zmienną twardość - więc mogę go używać w różny sposób, w zależności od samopoczucia.

Gość gość
Jak dla mnie kupowanie w sieci jest najwygodniejsze, choć faktycznie przed kupnem lepiej zobaczyć meble na żywo. My kupiliśmy w agacie, ale materac musiałam sprawdzić w salonie czy jest wygodny :)

Gość gość
Ja kupiłam materac nero - mogę go polecić, ale zgodnie z tym co mówią w agacie lepiej przyjść i dobrać sobie indywidualnie, niż polegać tylko na opiniach.

Gość gość
Muszę nowe łożko kupić i komodę taką większą, będę musiała do agaty podlecieć, bo nigdzie do tej pory nic mi w oko nie wpadło.

Gość gość
Zajrzyj sobie na stronke agaty może tam co cos wpadnie w oko , ja tam kupiłam łóżko, komodę i szafę.

Gość gość
idź do salonu agaty a na pewno tam cos wybierzesz, albo przejrzysz ich aranżacje i zaczerpniesz inspirację od nich

Gość gosia344
ja mam meble z burzynscymeble.pl a dokladniej zestaw Jullietta. Jakosc mebli jest bardzo dobra, cena tez niezla a na pewno biorac pod uwage solidne wykonanie. Sprawdz ich sobie bo maja bardzo ladne meble.

Gość gość
Meble, jak meble - ważne jest łoże, a konkretniej porządny materac. Spraw sobie Viscotherapy - jest najlepszy!

Gość gość
fajne meble białe są w agacie , wyglądają ładnie i cena nie zabija. A co do materaca, to owszem bardzo ważny jest w sypialni, dobrze żeby dopasowywał się do ciała.

Gość gość
Dobre oferty mają w salonie online na www.mebel-partner.pl Całą sypialnię i pokój dziecięcy mamy w domu ich meblami obstawione. Dobra jakość, niskie ceny i projekty, które nie są szablonowe. Jak ktoś myśli o urządzeniu mieszkania – po swojemu, to tutaj znajdzie właśnie takie, oryginalne, dopasowane meble, a nie typową taśmówkę.

Gość gość
firma http://stolarnia-przybylski.pl/ ma bardzo ładne meble do sypialni. Robią tez na zamówienie więc możesz dopasować odpowiedni rozmiar do wielkości pokoju.