Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

poleccie mi jakieś ładne meble do sypialni

Polecane posty

Gość dawidoss
Można za dobre pieniądze zamówić meble od Meblomex. Dobra obsługa, rzetelne podejście do tematu. Mam w hostelu trochę ich mebli w tym całą recepcję i trzymają się bardzo ładnie. Wiadomo jak to jest w takim miejscu – goście zmieniają się z dnia na dzień, także meble muszą być naprawdę trwałe, żeby jako tako posłużyć przez dłuższy czas i te takie są. A przy tym dobrze wyglądają wizualnie a ja mogę trochę większą stawkę wziąć za noc, niż gdybym miał jakieś meble z odzysku.

Gość gość
Warto pamiętać, że za kolorowe sny w pięknej sypialni również odpowiada materac. Ja zdecydowałam się na oddzielny zakup łóżka i materaca w Agacie. Sprzedawczyni dobrała odpowiedni dla mnie produkt. Rano wstaję wypoczęta i zrelaksowana. :)

Gość Makrodom_pl
Łóżka, stoliki nocne, materace, komody i eleganckie szafy - to wszystko znajdziecie w ofercie naszego sklepu Makrodom.pl! Od dawna dbamy o jakość naszych produktów dlatego meble w naszej ofercie pochodzą od najlepszych producentów. Na wiele z nich przewidujemy korzystne promocje. Zapraszamy na naszą stronę :)

Gość gość
Fajne i eleganckie meble znajdziecie na stronie www.makdekor.pl Ostatnio zakupiłam od nich szafkę nocną do swojej sypialni i jestem bardzo zadowolona z niej. Polecam wam zajrzeć na ich stronę i zapoznać się z ich ofertą.

Gość gość
Jeśli chodzi o szafki nocne w stylu skandynawskim czy bardziej industrialnym to sklep Woodena Design ma sporo ciekawych wzorów. Głównie tutaj można znaleźć mebelki w naturalnym drzewie i też takiej kolorystyce ale mają też wzory białe czy szare. Na stronie http://woodenadesign.pl/szafki_nocne-105120-12.html jest pełna oferta szafek.

Ja ze swojej strony mogę polecić Ci meble firmy www.meblar.com.pl. Zamówiłam w ubiegłym roku meble Morena i jestem z nich bardzo zadowolona. Są wykonane niezwykle starannie i z wysokiej jakości materiałów.

Gość wiwo

ja polecam salon dlaspania. Mają tam oryginalne i pomysłowe meble i duży wybór materacy