Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona sylwia

Co robi mezczyzna gdy nie kocha ?

Polecane posty

Gość porzucona sylwia

Z mojej strony to byla prawdziwa milosc. Zaszlam w nieplanowana ciaze i bylam szczesliwa,bo go kochalam. Byl z nami.Corcia ma 2,5 i wszystko sie rozpada. Tak naprawde to juz koniec,choc ciezko mi w to uwierzyc. Coraz czesciej przychodza mi mysli do glowy,ze on nigdy mnie nie kochal.:( Gdyby kochal dalibysmy rade.Staralby sie wiecej. Z mojej strony wygladalo to tak,ze niestey mial dla nas rzadko czas.Dla znajomych znajdowal go szybko.:( Prosilam o wspolny spacer,o wspolny wyjazd gdzies. Jak poznac,ze facet nie kocha,nie kochal nigdy naprawde ? Lzej bedzie mi moze,gdy uznam,ze z jego strony nie bylo prawdziwego uczucia.

Gość bjuuuuuuuuuuuu
gdy nie kocha ? np.flirtuje z innymi,inne go interesuja...

Gość weszłam i żałuję
Kompletnie cię olewa i często go irytujesz.

Gość porzucona sylwia
Dlaczego piszesz,ze ja go irytuje ??????????????????

Gość takajedna_ona
a jesli facet w rozmowach ani slowem nie wspomina o swojej żonie , a nawet dziecku to o czym to swiadczy?

Gość aaa gdy nie kocha
Gdy nie kocha to unika Cie i obojetnie traktuje jak powietrze !

Gość takajedna_ona
no wlasnie mam kolege , który nic nie wspomina w rozmowach o swojej rodzinie , kiedy pytam jak zonka , synek odpowiada ok i koniec , zmienia temat , jakos mnie to tak zastanawia zawsze..

Gość porzucona sylwia
Tylko,ze my bylismy razem. Wcale nie chcialabym by o mnie rozmawial,ze swoja kolezanka ! Z kolegami wiem,ze czesto i ok,bo to normalne. Ty kolezanko powyzej dlaczego uwazasz,ze to dziwne,ze on z Toba o zonie nie rozmawia.To nie twoje sprawy przeciez i nic cie to nie powinno obchodzic !

Gość marcel_wr
do takajedna_ona: nie zawsze w charakterze faceta leży opowiadanie o żonie i dzieciach, szczególnie, gdy nie zna kogoś dobrze. Bo już sugerujesz wszystkim czytającym, że pewnie leci na Ciebie. Ja bym nie kłapał na prawo i lewo o moim życiu rodzinnym. Z całą pewnością nie.

Gość marcel_wr
do jabaabadu: zgadzam się w 100%

Gość takajedna_ona
tak jasne , juz sugeruje , ze leci na mnie! czytajcie ze zrozumieniem , poza tym dobrze sie znamy od... lat;-)

Gość marcel_wr
do takajedna_ona: oczywista oczywistość, że sugerujesz,a tak naprawdę nie masz pojęcia o tym

Gość marcel_wr
a jesli facet w rozmowach ani slowem nie wspomina o swojej żonie , a nawet dziecku to o czym to swiadczy? no o czym, bo jestem ciekawy?

Gość takajedna_ona
tak? a niby skąd to wyczytałeś ?

Gość takajedna_ona
czepiasz sie słowek moze ty i powiesz o czym?;-) trafiłam w twój słaby punkt?

Gość marcel_wr
no ale o czym to świadczy, bo nie dopisałaś :)

Gość takajedna_ona
nie musiałam dopisywać , bo ja sie was pytam, pytanie retoryczne;-)

Gość marcel_wr
słuchaj uważnie, bo nie będę powtarzał: NIE KAŻDY FACET OPOWIADA WSZYSTKIM DOOKOŁA O SWOIM ŻYCIU, O DZIECIACH I ŻONIE. JA NIE MAM I NIGDY NIE MIAŁEM TAKIEJ POTRZEBY. NAWET KUMPLOM NIE OPOWIADAM - BO PO CO! KROPKA. Może ten Twój kumpel miał jakiś ukryty motyw, ale nie wyciągaj od razu wniosków, że to dziwne

Gość porzucona sylwia
Moze to swiadczy o tym,ze nie ufa tej kolezance. Lub (co by swiadczylo,ze ma zdrowy kregoslup moralny) uwaza,ze swoje sprawy rodzinne zalatwia tylko z zona.:)

Gość marcel_wr
i powiem Ci, że chodząc z kumplami na piwo czasami żaden z nas nie rozmawia o swoim życiu rodzinnym. O samochodach, kredytach, muzyce tak, o rodzinie nie.

Gość kjooooooooooool
Ja odp.to znaczy,ŻE KOCHA ŻONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takajedna_ona
no dobra Marcel załózmy , ze masz dobrych znajomych kolezanki , koledzy , spotykacie sie i co nie pytaja sie ciebie jak twoja rodzina? nic , a nic zupełnie im nie mówisz , nawet nie odpowiadzasz jak pytają co slychać ?

Gość marcel_wr
kumple nie pytają, a jak spotkam jakąś znajomą i zapyta mnie o rodzinę, to mówię dokładnie to samo, co Twój kumpel: ok lub w porządku - dlatego uważam, że nie jest to dziwne. Ja również kumpli nie pytam, co u nich w rodzinie się dzieje. I uwierz lub nie, ale to normalne.

Gość takajedna_ona
no to ci powiem , ze jak sie okazało ten kumpel miał ukryty cel..

Gość ooooooooorany julek
Jaki cel ?

Gość takajedna_ona
najpierw udawał przyjaciela , a dla mnie to było dziwne , ze na moje pytanie o rodzine zmieniał temat, romans to nie wiem , moze , ale zaproponował mi seks..jakbym chciała, moja reakcja była taka , ze nabrałam wstretu do tego kolesia , żona z malym dzieckiem w domu , a ten szuka..rozrywek..