Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona sylwia

Co robi mezczyzna gdy nie kocha ?

Polecane posty

Gość heeeeee heeeeeeee
Cel ukryty,ze sama nie wiesz jaki ?

Gość marcel_wr
Nawet ja - stary pryk - czasem flirtuję z dziewczynami w knajpie, na poczcie, nawet w pracy, ale do żony mam stosunek niezmienny od lat

Gość takajedna_ona
no pewnie , ze sie bawił, jak już pisałam zaproponował mi seks , dlatego z tym Panem nie chce juz miec nic wspólnego , zadnego kontaktu , znajomosci , nic.. nauka na przyszłośc;-)

Gość marcel_wr
jesteś niewiarygodna dziewczyno - mnie trudno oszukać, mam już prawie 40 dychy na karku i niejedno widziałem

Gość takajedna_ona
hehe , to Ty Marcel jestes ... dziwny a w czym jestem niewiarygodna ?

Gość mnie moj nie kocha.musze go
zostawic bo juz nie wyrabiam... Nie chce zebrac o milosc,nie slowa sie licza lecz czyny... -zaczynal mnie ignorowac -denerwowac na mnie -czasem ublizy -wlasciwie nie interesuje go co robie i z kim -woli spedzac czas z kolegami -nie poswieca czasu -czesto sie zlosci -przestal byc zazdrosnym -olewa totalnie np jest na kompie i nie odpisze choc wie ze pisze i pozniej mysli,ze powinnam byc szczesliwa,ze PAN sie odezwal -robi co chce -na grozbe rozstania nie reaguje placzem ani nic.wyglada na obojetnego -zachowuje sie jakbym byla jego kolezanka do lozka w skrocie -na moje problemy reaguje mowiac,ze to jestem taka i owaka i dlatego tak mi wszystko idzie mam juz dosc... nic innego mi nie pozostaje jak poprostu sie z nim rozstac. nie zasluguje na takie zachowanie.

Gość Altar99
"Zaszlam w nieplanowana ciaze i bylam szczesliwa,bo go kochalam" Każdy wie że seks służy też do robienia dzieci. Jak dorośli ludzie mogą uprawiać seks i mówić że ciąża była zaskoczeniem??

Gość a bo jego nie maaaaaaaa
Jak nie kocha to go nie ma obok Ciebie. Jak kocha to chce byc obok jak najczesciej.............

Gość samotna wśród ludzi
jeśli pisze z innymi o seksie, o tym, że ich pragnie, flirtuje, pyta co mają teraz na sobie, mówi, że tęskni, że chciałby się przytulić, nie przyznaje się, że ma żonę i dziecko, a przyłapany tłumaczy się że robi to specjalnie żeby zobaczyć czy go sprawdzasz albo że koledzy piszą do tych dziewczyn z jego telefonu posługując się jego imieniem i jego danymi? albo jeśli twierdzi ze nagie zdjęcia od jakiejś dziewczyny na jego poczcie to też nie do niego? Czy to wszystko znaczy, że nie kocha?

Gość samotna wśród ludzi
a kiedy mówisz mu że to Cię boli, on wypomina Ci to, że dawno temu, nie będąc z nim, przespałaś się z innym facetem? Nawet jeśli bardzo żałujesz, nawet jeśli to był największy błąd w twoim życiu, popełniony nie do końca świadomie? Czy nie liczy się to, że to było parę lat temu, kiedy nie byliśmy małżeństwem, kiedy się rozstaliśmy a on mówił że ma inną, czy to wszystko moja wyłączna wina? czy powinnam zostać za to ukamienowana czy po prostu on juz wtedy przestał mnie kochać i juz nigdy nie pokocha? wiem, jego to bolało, ale byłam wtedy młoda i głupia, a on teraz, po ślubie świadomie mnie rani i nic z tego sobie nie robi czy nasz związek już nie ma szans?

Gość samotna wśród ludzi
ale co robić w takich sytuacjach? zadaję sobie te wszystkie pytania już od jakiegoś czasu i myślę i już nie daję rady, to mnie przerasta, chcę stworzyć szczęśliwą rodzinę, ale czy jest to możliwe gdy on potrafi pisać z innymi leżąc w łóżku obok mnie?

Gość gość
spotyka sie z innymi

Gość gość
nie spedza z toba czasu, woli sam. nie podniecasz juz go, nie rozmawiacie, nie urawiacie sexu, umawia sie z inna?

Gość gość
u mnie tak jest od 2 lat

Gość gość
Kontenpluje nocami :-D

Gość gość
takajedna_ona no pewnie , ze sie bawił, jak już pisałam zaproponował mi seks , dlatego z tym Panem nie chce juz miec nic wspólnego , zadnego kontaktu , znajomosci , nic.. nauka na przyszłoścoczko.gif Dlaczego czy to nienormalne? A co mmial zaproponowac wyscigi konne? :-)

Gość gość
głupoty piszecie:)

Gość gość
takajedna_ona nie kłam, bo to ty zaproponowałaś mu seks be zobowiązań i dlatego tak ciągle wypytywałaś o jego żonę :D