Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś miłego:)

Pomysły na miłe niespodzianki w związku:)

Polecane posty

Kobietki, Takie pytanko: Jakie robicie miłe niespodzianki swoim mężom/ partnerom, tak w ramach dbania o właściwą temperaturę związku i bliskość relacji? (najlepiej inne niż smakołyki i gorące fiku miku! :) ) Panowie, A wasze kobietki jak się wykazują?

może choć szczęśliwe mężatki się wypowiedzą?;)

Gość pocahotas8k
ja np. robię fajne kolacyjki we dwoje i jest super

Gość a i owszem
Ja tez kolacyjki i seksowne wystepy, ale nie o to autorka pyta. Czasem kupuje cos, czego potrzebowal i mu nieoczekiwanie daje. Albo ja ogladam z nim mecz (kt mn nie interesuje) i jeszcze go glaszcze po plecach, tak jak on lubi. Normalnie to jest zarezerwowane na filmy, korych on nie lubi, a ja chce zobaczyc, a tak ma dwa w jednym pieszczoty i mecz.

Gość ewd
Prezenty, niespodziewane wyjazdy, niespodziewany sex... a czemu jedzenie odpada? Wlasnie dostalam smsa ze moj za pol godz do mnie przyjedzie i zabiera do restauracji

Gość anikasdfggh
Tez ogladam z moim mecz a on ze mna m jak milosc :) Drobne rzeczy, cukierka paluszku slone tak poprostu a on uwielbia to sie cueszt zwlaszcza ze sie nie spodziewa . Czasem cos czego potrzebowal a nie mial czadu jeczac. A wczoraj zrobil cos cudnego, pierwszy raz o 11 lat jak powiedzialam ze chce toster na urodziny to powiedzial ze to dostane bez okazji a na urodziny mam wybrac cos tylko dla siebie ;) wczesniej mu to nie przeszkadzalo mi tez bo zawsze wykorzystalam okazje na kupno czegos do domu drozszego ;)

Gość qeqweq
troche to bez sensu robic cos zkims, na siłe zeby niby przyjemnosc sprawic. reasumujac ktos sie nudzi, a ten kogo to interesuje tylko moze draznic jak ktos robi cos do czego sie zmusza. nie lpeije przez te 1,5 godz robic cos sie samemu lubi a potem spedzac czas razem??