Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala ala

jakie rajstopy do skórzanej sukienki z koronkowym dołem?

Polecane posty

Gość lalala ala

krój sukienki to tuba, więc ramiona będą odsłonięte. Od połowy uda do kolana znajduje się koronka (nie prześwitująca) na dole zakończenie ze skóry. Buty czarne, bardzo wysokie. A i dodam, że nogi nie jak u modelki :) Poradzcie dziewczyny. Ja bym najchętniej nie nakładała rajstop, ale impreza będzie w styczniu.

Gość a jakie rozważasz?
No chyba czarne, kryjące? Na pewno nie cieliste błyszczące, zresztą przymierz różne i zobaczysz z jakimi najlepiej.

Gość a jakie rozważasz?
A, ramiona gołe? To może cieliste, ale matowe. Koniecznie matowe, bo błyszczące będą wyglądały wieśniacko.

Gość lalala ala
myślałam o bardzo cienkich czarnych, albo o opalonych ale matowych. Nie wiem sama. Kryjące nie będą dziwnie wyglądac? Góra goła a na nogach grube rajtki?

Gość a jakie rozważasz?
Nie doczytałam jakoś o gołych ramionach, jak ramiona gołe to rajstopy lepiej cieliste, ale nie mogą się odcieniem za bardzo różnić od ramion, więc jak jesteś blada do nie przesadź z odcieniem rajstop. Najlepiej przymierz te trzy wersje: carne kryjące, czarne cienkie i cieliste matowe zgrane kolorem z odcieniem ramion. I zobacz jak najlepiej wyglada, tylko mierz z butami.