Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia4545454

Pomóżcie. czy są jakies szkółki policyjne w woj. mazowieckim?

Polecane posty

Gość monia4545454

chodzi mi o szkołe po której będe mogła ubiegac sie o pracę w policji.

Gość ...ganksterka...
w Szczytnie jest szkola policyjna

Gość monia4545454
chodzi mi o szkółkę w której mam papier po roku czy po 9 miesiącach..nie za bardzo się orientuje. nie chodzi mi o studia

Gość ...ganksterka...
to po zadnej "szkolce" nie przyjma cie do policji hehe zastanow sie dziewczyno czego oczekujesz a czego chcesz... pozatym egzaminy do policji sa bardzo ciezkie do zdania.

Gość iuiuiuiu665
9 miesięcy szkoły i pracujesz w policji. w tym egzaminy i testy. mój kolega po zawodówce poszedł do takiej szkoły. wiec nie pierdolcie jej głupot

Gość taaa....
sraty taty to chyba zwyklym sprzataczem jest, albo kraweznikiem.... do policji ciezko sie dostac, egzaminy sa ciezkie fizyczne i psychologiczne... napewno po zawodowce nie przyjma na policjanta....

Gość taaa....
Każdy, kto chciałby wstąpić w szeregi formacji policji musi spełnić następujące wymagania: posiadać polskie obywatelstwo, posiadać nieposzlakowaną opinię, nie być skazanym prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwo lub przestępstwo skarbowe, korzystać z pełni praw publicznych, posiadać co najmniej średnie wykształcenie, posiadać odpowiednią zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych, podległych szczególnej dyscyplinie służbowej, której gotów jest się podporządkować, dawać rękojmię zachowania tajemnicy stosownie do wymogów określonych w przepisach o ochronie informacji niejawnych, osoby podlegające kwalifikacji wojskowej powinny posiadać uregulowany stosunek do służby wojskowej

Gość taaa....
wystarczy poczytac na stronach policji.

Gość moni4556
jestem po technikum i nie mam zadnego hobby , dlatego pomyslalam o policji,testy sprawnosciowe jak dla mnie to pestka bo ogladałam filmik, jestem wysportowana więc to nie problem, pytam tylko o szkoły w woj, mazowieckim . bo nie moge znalezc/

Gość yyyyyyyyyyyyyy55
"sraty taty to chyba zwyklym sprzataczem jest, albo kraweznikiem.... do policji ciezko sie dostac, egzaminy sa ciezkie fizyczne i psychologiczne... napewno po zawodowce nie przyjma na policjanta" ciezkie?? na wfie miałam trudniejsze zadania...chyba ze wazysz 70 kg. to wcale cis ie nie dziwie.po zawodówce jest wiekszosc policjantów:) nie oszukujmy się:) u mnie na komendzie sami tacy tłumoki:()\\ ahahha.

Gość ganksterka
przeciez wszedzie pisza " conajmniej srednie wyksztalcenie" przestancie pieprzyc z ta zawodowka...