Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno tam pytanie

Prawiczek a dziewczyna co spała z kimś bez związku?

Polecane posty

Czy sądzicie, że związek prawiczka z dziewczyną, która miała raczej luźne podejście do seksu i miała wielu partnerów często może wypalić czy raczej nie? Nie uważacie, że takie coś ich poróżni, że te ich różne podejście do seksu przekłada się na ich podejście do życia?

Gość jaPO
podejście do seksu nie musi być jednoznaczne z podejściem do życia, ale na pewno chłopakowi byłoby ciężko w tej sytuacji, zwłaszcza, że jako prawiczek może mieć pewne kompleksy czy też obawy w kwestii seksu z tak doświadczoną osobą.

Chyba coś w tym jest. Aż tak doświadczona nie będzie raczej dobra dla prawiczka

Gość jaPO
wiesz - mi się tak wydaje, ale uczucia uczuciami, facet musi sam zdecydować ;)

Gość abdelllaue
hej kolego nie radzę. ona widać jest z takich co się lubią zabawić, a ty jesteś porządnym facetem. znajdz dziewicę i będziecie szczęśliwi. nawet jak ci na tej zależy to daj sobie spokój. pocierpisz i przejdzie a tak moglbys cale zycie sobie popsuc.

Gość Weź pod uwagę że
dziewczyna może się zmienić... Może gdy bliżej pozna Ciebie, zechce zmienić swoje podejście? Poza tym nikt nie wie co tkwi w drugim człowieku, skąd u niej było takie podejście do seksu, może ktoś ją zranił i dlatego nie chciała się z nikim wiązać? Moje zdanie - taki związek ma szanse (przykład - ja ;)) Moja rada - podejmij wyzwanie. Trzymam kciuki!

Gość do Weź pod uwagę że
Twój facet był prawiczkiem?

Gość Herodus Maximus
prawictowo, rzuciło ci się na umysł, a może to skutek, tworzenia się żylaków na kutasie, od walenia? A tak poważnie to jest zemsta potopionych w kiblu plemników, znów trzy razy Wieczny odpoczynek, racz im dać Panie.

Trochę to śmieszne jak sie czyta takie tematy :-D;-) Ty poprostu nie będziesz umiał jej zaspokoić! :-P

Gość nie wiem po co komu jakieś
oponie prawiczków nieudaczników io ostatnich frajerów z kafe :O🖐️ przeciez nie chces takiego faceta więc co cię obchodzi zdanie takiego bezrobotnego śmiecia nieudacznika i frustrata?

Gość prawiczki to nieudacznicy
i brzydale

dziewczyna co spała z kimś bez związku i miala wielu partnerow pewnie jeszcze na raz leciala na trzy baty jakis syf albo HIV gwarantowany!!

Gość racja dido
popieram cie