Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3954t3o;

Jak myslicie jaką karę mu dowalą?

Polecane posty

Gość 3954t3o;

Mam kolegę który kilka razy wyjeżdżał do Irlandii pracować, oczywiście na czarno.Facet niezbyt chyba rozgarnięty bo wszem i wobec tym się chwalił, ponadto mówił, że oczywiście podatku także nie odprowadzał. Pochwalił się nawet tym w sądzie gdzie zeznawał pod przysięgą, że pracował po 2-3 miesiące i inkasował za to po 60 tyś zł. I że był za granicą 6 razy.I w końcu urząd skarbowy się nim zainteresował i wezwali go na wyjaśnienia w tej sprawie. I dupa blada. Ciekawo co mu za to zrobią?

Gość 3954t3o;
interesuje sie tym bo ja jestem bezrobotna i mnie wkurza ze taki koles ma a ja nie mam w koncu donioslam na niego do us

Gość 3954t3o;
sama boję się pojechać do wioski obok a on pojechał aż tam :(

Gość 3954t3o;
N szkoda że cię jedynie stać na podszyw a nie na odpowiedź ale rozumiem że w bimbrowni takich tematów nie poruszacie ;)

Gość KULTURALNYBARDZO
bo jest cwany i to się chwali a ty jesteś zwykłym nieudacznikiem nic nie umiejącym poza donosami

Gość 3954t3o;
Przepraszam bardzo a kto powiedział że na niego doniosłam? Pisałąm - zeznawał tak w sądzie i to sąd skierował jego zeznania do us, na piśmie ma nawet sygnaturę akt na podstawie których go wzywają do wyjasnień. Do że ty czy ty tylko donosy umiecie robić, nie znaczy że każdy.

Gość 3954t3o;
najgorsze że ten koleś mi się podobał ale nie chciał ze mną być :(

Gość 3954ł3o;
na takich tzn. no wiecie, na tych sprawach ;) bo chciałam już tego spróbować :P

Gość yrferfh
To wszystko zależy jaka to była kwota czyli na jaką sumę próbował skubać państwo ;) I zależy od jego nastawienia bo jak zajdzie do skarbówki i tam będzie zgrywał twardziela to nie dość że karę będzie spłacał resztę życia to jeszcze i go do pierdla wsadzą dla przykładu ;)