Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Współlokator

WYNAJEM MIESZKANIA GDZIE!!!!!!!!! strony www

Polecane posty

Gość Współlokator

Piszę 2 gi raz bo potrzebuje na przyszły tydzień mieszkania a nic nie znalazłem :( Znacie jakieś strony poza allegro, gratką i współlokatorem ?? Może ktoś ma mieszkanko w katowicach koło ulicy Francuskiej????????????? HELP

Gość REGULAMINOWY
ja wynajmnę za jedyny 1500zł + reszta kosztów ale mieszkanie nie ma dachu, śpią tam menele(musisz przegonić) ani okien i drzwi ale a te pieniądze chyba sdię opłaca.

Gość miom zdaniem to nie jest zły
gumtree

Gość Współlokator
Dzięki za gumtree. Za 800 szczerze to hotelik spokojnie wynajmę ze śniadaniem. A chodzi o ciężko w tym miejscu cos wynajac.

wpisz sobie "wynajmę mieszkanie w Katowicach " i ci się powyświetlaja strony

Gość Współlokator
Tam nic nie ma :( znalazłem coś koło 4 mieszkań 1 z gościem 52 lata ........... Więc to bardziej stancja. 2 z 3 ma dziewczynami w tym jedna w pokoju 3 z facetem w jednym pokoju 4 te dziwne bo wynajmę na wakacje juto zadzwonię Wolał bym własny pokoik :( A jak mam dojerzdzać pare km to wole w sosnowcu wynając za 300pln

to szukasz mieszkania czy pokoju?

Gość Współlokator
Pokoju ale osobnego znaczy 1 osobowego. Tylko ten z tym 52 latkiem jest samodzielny. Ale ani nie jest tani ani ładny. No i nie wiadomo jaki gość. A ja mam pracę jaka mam za 3 miechy moge tam być tylko kilka dni w tygodniu a moge cały tydzień. jak przyjadę o 23 a ten ma kurwicy dostawać to wiesz...

Gość Współlokator
Dobra coś znajdę dzięki wielkie. Jak nie to pomieszkam z tym facetem te 3 miechy a potem hotele. Służbówkę będę i tak miał ale wątpię że na dojazd do pracy.

Gość martha32
W czasie EURO może przydać się serwis: http://pl.stayeuro.com/ Ma on za zadanie pomóc w odnalezieniu się wynajmującym mieszkania z przyjezdnymi na EURO, którzy takich mieszkań będą szukać. Pozdrawiam