Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmm19

Sex-codziennie? :)

Polecane posty

Gość Hmmm19

Witam, mam pytanie, jak często kochacie się ze swoim chłopakiem,narzeczonym itp ? My się kochamy czasami codziennie i czasem jeszcze nam mało...:) Zdarza się, że i dwa razy dziennie. Czy też tak macie? :)

Gość Hmmm19
Nikt sie nie wypowie? :)

Gość niezaspokojony 22
Ja ze swoja dziewczyna nawet kilka razy dziennie :] jakoś nie mogę się nią nasycić, ale nie jest najważniejszy sex, tylko ona.

Gość czapajewgieroj
jak sie z nią ozenisz to jej sie odechce .gwarantuje

Gość niazaspokojony 22
mam nadzieje że aż tak się nie zmieni :D :D :D..

Gość nadzieja matką głupich .
:D

Gość aaaappppppp
niestety zmieni.... nie koniecznie jeśli chodzi o małżeństwo ale lata robią swoje... ja ze swoim mężem jestem od 6 lat od kilku mies mężatka i choć sex jest bardzo dobry o rzdko.... aż nie chce mi sie wierzyc, że kiedys rżneliśmy się non stop...

Gość niezaspokojony 22
zrozumiałe ze lata robią swoje, ta dzikość zanika trochę :x chociaż nie ma co gdybać co będzię po ślubie, za kilka lat itd okaże się

Gość niezaspokojony 22
ha założycielka tematu chyba odpuściła :x kontynuacje.. a temat fajny :):D :D :D

Gość Hmmm19
jestem, jestem :) czytam sobie wszystko :) fajnie, ze liczy sie dla Ciebie kobieta Twoja a nie sam sex :) bo to jest fajne, zaspokoić siebie, ale i partnera/partnerkę :)

Gość Alexiij
to co piszą wyżej to prawda jak ze soba chodzilismy to rżnęliśmy się codziennie w róznych fajnych miejscach w aucie na łące w jej pokoju na wczasach a teraz po ślubie własne cztery kąty swoboda wczasy lepsze jak kiedys i co i na wczasach ani razu w domu raz na tydzień choć sie dalej fajnie rżniemy to czestotliwość mocno spadła więc rżnijcie sie ile tylko mozna w czasie kiedy macie na to czas i ochotę potem sami zobaczycie czy ja i wyżej piszący o seksie małżenskim mieli racje

Gość Hmmm19
czym to jest spowodowane? czeka mnie przeprowadzka do chłopaka i zastanawiam sie czy juz bedziemy mieli mniejsza ochote na siebie niz teraz :)

Gość Hmmm19
czym to jest spowodowane? czeka mnie przeprowadzka do chłopaka i zastanawiam sie czy juz bedziemy mieli mniejsza ochote na siebie niz teraz :)

Hmmm19 yyy... wątpię, kiedy moja dziewczyna ze mną zamieszkała no to na maxa, rany i tak przez dłuższy czas, nawet kolacji nie raz nie mogliśmy przygotować :D :D i teraz tez często nie możemy bo kończy się dzikim sexem

Gość średnia wieku 20-22 lata
soczysta i twardy, to dobry tandem uwierzcie, że wam przejdzie na 1000%

Gość olenieczka
Hej mam pytanko....uprawiam sex z moim chłopakiem pare razy dziennie i co dziennie:)on zastanawia sie czy w przyszłości nie bedzie miał problemu z zapłodnieniem mnie ?