Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robin99

Ciąża czy paranoja ?

Polecane posty

Gość robin99

Witam dziewczyny:) Założyłam nowy temat bo nie znalazłam podobnej sytuacji na forum : Więc przejdę do sedna sprawy: 12.10.2011 uprawiałam z chłopakie, petting i gdy dotykałam jego penisa na palcu zostało mi coś galaretowatego, szybko wytarłam to o pościel i dalej kontynuowaliśmy po czym musiałam zmienić tampon więc najpierw szukałam go w torbie potem poszłam do łazienki, ale zapomniałam umyć ręce i teraz nachodzi mnie pytanie czy mogło coś na tym palcu jednak zostać i podczas wykładania tamponu przedostać się do pochwy? w listopadzie dostałam okres 04.11.2011 więc był on za wcześnie i do tego był krótszy niż zazwyczaj ( 4 dni) nie tak obfity jak zawsze. Zaniepokoiło mnie to więc tydzień po owym okresie zrobiłam test wyszedł negatywny. 24.11.2011 chyba się czymś zatrułam bo dostałam dreszczy i biegunki stwierdziłam jednak, że mogą to być objawy ciąży dlatego też zrobiłam drugi test trzy tygodnie od miesiączki znowu wyszedł negatywny, więc uspokoiłam się trochę ale niestety w tym tygodniu powinnam dostać znowu okres, ale spóźnia mi się 1 dzień dlatego też zrobiłam trzeci test który również wyszedł negatywny ( było to 6 tygodni od domniemanego zapłodnienia więc wydaje mi się że test powinien być dość wiarygodny) I teraz mam do Was pytanie co Wy o tym myślicie? czy to może być ciąża czy po prostu nie potrzebnie się stresuję, powiem szczerze, że im więcej na ten temat czytam tym bardziej mam mieszane uczucia i coraz więcej obaw. Myśląc obiektywnie jest to mało prawdopodobne ale jednak obawy jakieś są, opinii na ten temat jest tak dużo, że aż nie wiadomo co myśleć;/ mam nadzieję, że mi pomożecie i trochę uspokoicie:) Z góry dziękuje za pomoc :)

Gość skonczcieeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeee z tak durnowatymi pytania bo to jest wrecz poprostu smieszne:D:O

Gość ada273949
Zdecydowanie paranoja :-)

Gość skonczcieeeeeeeeeeee
pucz sie dziecko biologi bo ja widac nie masz zielonego pojecia o tych sprawach i na temat sexu tak bedziesz miala ale trojaczki kretynko pusta:O

Gość roksikkkk
paranoja!

Gość tak to jest tak
paranoja jak nic!!

Gość tak to jest jak dzieci
biorą się za seks...

Gość bateryjka
potwierdzam poprzedni post. Wstrzymajcie się może z seksem...a jak juz to zacznij obserwować swój cykl. Ja to robię przy pomocy komputera cyklu (cyclotest). Będziesz wiedziała kiedy masz dni płodne i wtedy unikajcie takich zabaw....

Gość Robin99
Doskonale wiem kiedy mam dni płodne a kiedy nie!!! obserwuje swój śluz i mierze temperaturę!!! Doskonale wiem, że w czasie miesiączki nie występują dni płodne!! wiem także, że plemniki po przez wytarcie są zneutralizowane jednak każdy ma czasami jakieś wątpliwości i czegoś się boi i wtedy człowiek nie myśli racjonalnie!!! Co do tej " pustej kretynki" to wypraszam sobie takie impertynenckie tekst nie znasz mnie więc nie obrażaj ! założę się, że na żywo nie byłabyś taka śmiała !! Jeśli chodzi o sam post to napisałam go by rozwiać swoje wątpliwości. ale widać Polskie społeczeństwo jest raczej nastawione na krytykę niż zrozumienie i wsparcie!!!! P.S. Nie zawsze w czasie miesiączki występują dni niepłodne, cykl w wyniku stresu bądź choroby może się przesunąć.!!!!!

Gość no ro to
nie jesteś w ciąży. Sama się wkręcasz a niby znasz swój cykl. Idź zrób betę to skończysz schizować.

To i ja się dołączę jeśli jest mowa o niechcianej ciąży. Czy możliwe jest jeśli miałam na ręku spermę następnie (chyba) po kilku minutach poprawiłam sobie majtki - stringi w okolicach odbytu. Zrobiłam to częściowo przez pościel a nie gołą ręką Wiem, że to głupie pytanie ale niedawno przechodziłam nerwicę natręctw i chyba trochę mi z tego zostało.

Gość kasiakalia29
Jeżeli nie dostała sie w okolice pochwy to nie masz się o co martwić:) ale z tego co mówisz to raczej dojście do zapłodnienia jest znikome :)

Wiem, że to głupie to, co pisze ale strach robi swoje. Chyba tak sama z siebie nie przedostała się w okolice pochwy:(

Gość durtex
Pierdolnij się w łeb

Gość kasiakalia29
hehhe plemniki to nie marines jak to kiedyś ktoś powiedział , nie są zaprogramowane, że ich celem za wszelka cenę jest znalezienie wejścia do pochwy aż takie mądre to one nie są :D:D Nie martw się to że mogłabyś zajść w ciąże jest mało prawdopodobne:) A wypowiedziami niektórych ""kobiet" bym się nie przejmowała :) Jeżeli nadal będzie Cie to jednak niepokoiło zrób test ciążowy w dniu najbliższej miesiączki :) Pozdrawiam:)

Dzięki wielkie :) w sumie ginekolog też mi to mówił, ale ciężko jest opanować stres. Pozdrawiam