Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Czy odpowiada wam styl urzadzenia tego mieszkania?

Polecane posty

Gość niedlapsakielbasa
Mnie sie podoba

Gość ech......
Super kształty jak dla mnie. Tyle ze brak koloru. Np zamiast białego zlewu kolorowy kwiaciasty, to samo z płykami. czy scianami w pokoju. Nawet w kuchni monotonia. Można by to zmienić naklejkami ale to sensu nie ma. Może ktoś lubi takie surowe kolory

Gość moje odczucia o kafe
jak zarabiasz taka kwote, to lepie i odkladaj i inwestuj albo wez kredyt i idz na wlasne

One bedzie prawdopodobnie moje (prezent rodzicow na urodziny), tylko czynsz do wspolnoty do 1250 zl + oplata za garaz

Gość Kendra25
Troche za sztywno i mało przytulnie wole stare meble i sofy itd.Ale kazdy ma inny gust.

Gość Eeerrr...
Kuchnia i lazienka wygladaja troche jak katalog IKEI, no a reszte trudno skomentowac, bo jest nie urzadzona, tak, ze zalezy od Ciebie jak zagospodarujesz przestrzen. Nie wydalabym tyle kasy na mieszkanie w bloku, nawet 5-pokojowe. Za ta cene mozna juz pomyslec o malym domku za miastem, bo, czy nowe, czy stare to jednak blokowisko...

Gość degerhg
ilość tematów: 187, ilość postów: 147) hahaah :D

Gość Eeerrr...
No chyba, ze prezent, to oczywiscie, ze bym nie odmowila :) Jezeli nie bedzie Cie stac na utrzymanie, to zawsze mozesz sprzedac i kupic mniejsze.

Gość 5 pokoi 10 zdjec
i widac tylko lazienke i zewnatrz :O co za kretyn chce to w taki sposob sprzedac za prawie 2 banki? :O