Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iron_man_

Dziewczyny! Czy nadwaga odrzuca was od faceta?

Polecane posty

Gość iron_man_
od takiego gdzie zamiast - ja pytałem o Twoje wymiary!

Iron man Zmien trochę dietę, poruszaj się i przy okazji poszperaj po stronkach o modzie i poczytaj jak się ubierać żeby ten brzuszek tuszowac. Bo nie ma gorszego widoku niż facet z bebenkiem w rozciagnietym podkoszulku i w zsuwajacych się spodniach odkrywajocych połowę pośladków :D I odrobina optymizmu ;)

Gość od takiego gdzie zamiast
ja nie mam tłuszczu :P chodze na fitness, chce podobac się innym dlatego też tego samego wymagam od kogoś :P zwłaszcza jesli ktoś ma te fałdy ;) jeśli ktoś jest szczupły to ok. jak za chudy to moze szybko te 5kg nabrac tak jak ten z małą nadwagą te 5 kg stracic.

Gość iron_man_
dzięki, muszę uciekać!

Gość od takiego gdzie zamiast
z tym ze tego chudego wystarczy bardziej podkarmic, ugotowac mu cos dobrego itd i sie sama moge nim zając :P nie musze mu nawet mowic zeby przytył. a Ci z nadwagą jednak muszą miec ambicje, oraz wytwałosc zeby jeśc mniej i wiecej sie ruszac.

Gość taka sobie ja :D
skoro narzekają na swoją wagę a nic z tym nie robią to wychodzi na to, że tak :D no chyba, że ktoś lubi siebie takiego pulchnego to już inna sprawa :) ale wątpię w to, że ktoś woli tak wyglądac :) bo chyba każdy grubasek wolałby wyglądac normalnie :) Mam niektórych znajomych, którzy mają nadwagę i na to narzekają, ale wolą jednak wstąpic do kebaba albo na pizze zamiast sobie odpuscic skoro wiedzą, że nie akceptują siebie za nadwage :/