Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nims

Krew z pochwy po stosunku .

Polecane posty

Gość nims

dzisiaj odbyłam stosunek z moim chłopakiem po skończeniu zaczęła leciec mi krew pomyślałam , ze to okres bo powinnam już miec , założyłam podpaske i minęło już sporo czasu , normalnie to sie za każym razem , ze mnie lało teraz nie leci mi kompletnie nic , nie wiem co jest . miałyście może takie coś ?

Gość juhygtfrdf
jasne że miałam i to kilka razy albo zaczyna ci się okres i może jutro dostaniesz albo masz nadżerkę albo cię uszkodził.

Gość nims
słyszałam coś o tej nadżerce , ale nie mam pojęcia co to jest .

Gość nims
ale w ciąży raczej nie powinnam byc prawda ?

Nadżerka to taka delikatna ranka, po prostu gdzieś został naruszony jakiś nabłonek czy jak to się tam zwie. Idź do ginekologa jutro lub w poniedziałek, jeśli jeszcze nie pojawi się okres. Nadżerki nie należy lekceważyć, bo nieleczonej może pomóc tylko usunięcie laserem. Więc jeśli faktycznie to nadżerka to lekarz przepisze Ci dopochwowe tabletki, które bd brała kilka dni pod rząd. Pamiętaj, tak ważnych spraw nie lekceważ! I odwiedzaj ginekologa raz na 2/3 miesiące.

Gość to moze wogole
zamieszkac u ginekologa??? odwiedzac co 2-3 miesiace!!! czy ty naprawde uwazasz, ze tylko na to kobiety moga umrzec?? najwiecej kobiet na swiecie umiera na....raka pluc

Gość nims
jest wszystko okej , dzis raniutko dostałam okresu ; )

Gość agula8
to mogło być plamienie przed miesiączką, albo jakaś ranka. Jeśli sytuacja się powtórzy powinnaś iść do lekarza żeby sie upewnić czy nie dzieje się nic niepokojącego-nadżerka tez może byc przyczyną krwawienia. Ja po stosunku używam provag żelu-działa łagodząco na miejsca intymne.Pozdr