Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

poszukiwanie lepszego zycia

Polecane posty

w Warszawie wcale nie jest tak kolorowo jak ludzie mogą myśleć...ostatniego lata zaproponowano mi prace za 6 zł :o (a rok wczesniej takie stawki to były w krakowie) no chyba, że jestes pracownikiem fizycznym

ja zdaje sobie z tego sprawe ale u mnie w miesci jest jeszcze gorzej wiec nie mam wyjscia musze cos zmienic bo w mojej pracy wykanczam sie psychicznie gorzej juz nie moze byc

ja. tylko ten plus mam, ze zapewne się z przyjaciółką wyproadze, ale boje sie i tak. bo troszke daleko mam do warszawy, ale kto nie ryzykuje, wiadomo:)

Gość wdkhfjbmnv
witaj mieszek ja mysle o przeprowadzce do wawy ale tak sie zastanawiam czy to sie kalkuluje, moge liczyc na prace o niewiele wiekszym wynagrodzeniu niz teraz a wiadomo- koszty utzrymania w stolicy wyzsze

Gość wdkhfjbmnv
a ty niby co? warszawiak cz nie? skad wiesz ze komus sie nie uda?

niestety, na centralnym za dużo nie zarobię, mam tyle wspólnych cech z prostytutkami, że raczej brania bym nie miała. tak więc, szukam pracy w troszkę kierunku.

Gość wdkhfjbmnv
widze ze kontynuujesz swoj watek w dyskusji... mieszkasz w wawie czy nie? chcesz sie przeprowadzic?

Gość już po empiku
też byłem w MEGA DOLE, było ciężko bo pracowałem w empiku ale musiałem zrezygnować z pracy bo ciągle byłem chory. siedziałem w domu i załapałem się na program partnerski Chomikuj, kokosów może nie zbijam, ale przetrwać ciężkie czasy się uda. http://chomikuj.pl/?page=464695 jakby ktoś był zainteresowany to tu sobie można założyć konto. i głowa do góry, ciężkie czasy się przetrwa tylko trzeba walczyć, nawet przez komputer można zarobić kilka złotych.

narazie mysle o przeprowadzce tak koniec stycznia początek lutego ale to juz raczej decyzja podjęta na 100 % nie lubie warszawy ale nie mam wyjscia ;(

nie jestem nieudacznikiem zebym sobie nie poradzila bez przesady wrazie czego wrócic zawsze moge rodzice mi jesc dadzą heeh