Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xania

Zostawić go?

Polecane posty

Gość karmazynowa panienka
Mireczka ale test na miłość musi być testem obustronnym. Dlaczego kobieta ma sie zaharowywac a on siedzieć w domu? Ta jego propozycja że on zostanie w domu a zona niech zarabia 5 tys... śmieszne, do tego, jeżeli nie pomaga przy dziecku to nie wiem czego oczekiwac? że sie zmieni? Nie zmieniło go odejscie autorki, przyszedl do niej, do jej mieszkania i nadal nic nie zmienia... wygodnicki, co on zapewni dziecku?

Gość virescens
xania - jesteś dla mnie żałosną suką myślącą tylko o pieniądzach. Zrobisz wielką przysługę temu facetowi jeśli go rzucisz i zwiążesz się z podobnym sobie draniem. Pozdr

Gość xania
hehe rozbawił mnie powyższy wpis :) :) :) NIgdy nie leciałam na kase. Nigdy! Zawsze sama zakasałam rękawy i brałam się do pracy,. Ale jeśli z kimś planujesz zakup domu, a facet od początku jest sceptycznie nastawiony twierdząc, że będę go poganiać by przed świętami jeszcze się wprowadzić, by zdążyć wyremontować, no to sorry, Tymbardziej ze oboje nie mamy gdzie mieszkać, a nie tylko ja! Ja byłam gotowa, co mu powiedziałam, stać przy nim podczas remontu i być jego pomocnikiem! Ale on nie chciał, bo i po co się przemęczać. Lepiej mieszkać na stancji... A ja wychowywałam się w domu, Nigdy z rodzicami nie mieszkałam na stancji... Zawsze był ten dom, bez zwględu na atmosferę w nim... Jeśli chodzi o zachowaie córeczki, to sama była zaskoczona. Zdziwiłam się, że za nim nie tęskni. Zawsze wolała spędzać czas, ale przez trzy lata jej życia przecież mieszkaliśmy razem... Nie wiem dlaczego tak się zachowała i sama sie nad tym zastanawiałam... Bardzo złych stosunków tez nim w końcu nie miała...

Gość jaroslawe-84
xania loda robisz? :classic_cool:

Gość xania
A po co o to pytasz?

Gość xania
To nie ma związku z tematem... ;/

Gość xania
to nie było zabwne, tak jak i Ty nie jestes zabawny ;/ Daruj sobie