Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka ewa...

Gdzie się spotkać z facetem który przyjeżdza z daleka ?

Polecane posty

Gość kafeterianka ewa...

Niedługo spotykam się z facetem który przyjedzie do mnie prawie z drugiego końca Polski. Pisaliśmy ze sobą przez gg prawie dwa lata :o no i najwyższy czas się spotkać. Ale w ogóle nie wiem jak to zorganizować :o ja pracuję w weekendy mam studia więc, on też pracuje. Macie jakiś pomysł ? U mnie w domu odpada, atmosfera jest napięta, ojciec nerwowy i cięzko byłoby przyprowadzic jakiegoś obcego faceta bo od razu by się wkurzył. A przecież z drugiej strony ten facet nie ędzie jechał całego dnia żeby siąć dwie godziny w knajpie, pogadać i wracać z powrotem całą noc do domu :o w ogóle nie wiem ja to zorganizować :/

Gość kafeterianka ewa...
no ludzie poradzcie coś.

Gość a ja leże i leże i leże
ja na Twoim miejscu umówiłabym się w innym mieście , wynajeła hotel , pokoj jeden czy dwa , zalezy od was , neurralnie ...spoko

Gość Bez zadnych nikow..
Powiedz ze ma na imie Rafał... ten cholerny oszust..

Gość a ja leże i leże i leże
a nie zaraz chłopa do domu ciagnac gdzie stary nerwus siedzi

Gość wklejasz czyjes zdjecia?
hehe mialam tak samo :0 Moj chlopak mieszkal 700 km ode mnie :) Po pierwsze ile macie lat? Z tego co piszesz to wiaodmo, ze nie bedzie nocowal u Ciebie, a ja bym sie zdenerwowala gdybym ja jechala do kogos z drugiego konca Polski tlyko po to zeby sobie wypic kawke i znowu kilka godzin spedzic w podrozy. No wiec ile macie lat? Jezeli ponad 20 to chyba kazdy zrozumie, ze obcego chlopaka nie ebdziesz nocowala u siebie w domu wiec pogadaj z nim o tym i zaproponuj hotel. Jako pozadny facet powinien to przyjac za sprawe normalna. Jak chcesz mozesz mu za ten hotel zaplacic jako ze to Twoj gosc ale nie musisz. No i po prostu spotkacie sie gdzies w jakiejs kawiarni czy restauracji hoteloqej. sama pracuje w hotelu i jezeli ten chlopak pounformuje recepcjoniste o tym, ze ebdzie mial goscia to Ty w jego pokoju mozesz przebywac do godz 20-22 w zaleznosci od wewnetrznych ustalen hotelu. Wiec mozecie w jego pokoju posiedziec pogadac jezeli nie chcesz go zapraszac do siebie. No tak to jakos zorganizuj powiedz ze u Ciebie w domu jest teraz napieta atmosfera, ojciec zrzedzi ( tez tak mialam hehe ) wiec rozumiem Cie doskonale.

' No wiec ile macie lat? Jezeli ponad 20 to chyba kazdy zrozumie, ze obcego chlopaka nie ebdziesz nocowala u siebie" A jezeli mniej niz 20 to juz nie kazdy by zrozumial :)

Gość asasadasdffggf
a ja ci radze odpusc sobie, mi nie wyszedl zadne zwiazek na odleglosc. a skoro dopiero po 2 latach sie macie spotkac to tez o czyms swiadczy

Gość kafeterianka ewa...
ja mam 27 on 31 mieszkam z rodzicami w domu ale jak już pisałam obecnie jest trochę napięta atmosfera... dlatego wolałabym go nie przyprowadzać. Myslałam o tym hotelu ale trochę tak dziwnie umawiać się z facetem w pokoju hotelowym. W ostateczności chyba zaproponuję mu ten hotel. Mam jeszcze do Ciebie pytanie czy jeśli zostanę u niego dłużej niż do 22-00 to ktoś przyjdzie sprawdzać w pokoju czy nadal tam jestem ?

Gość Templar
miłego zdziwienia

no wlasnie nie kazdy bo zauwaz ze nastolatki maja inny sposob myslenia. Zreszta jak jestes niepelnoletni to w hotelu Cie nikt nie zamelduje. Osoba poelnoletnia a juz na penwo powyzej 20 lat ma inny sposob myslenia i za takie cos " zanocuj w hotelu" na pewno sie nie obrazi a wrecz uzna to za jak najbardziej stosowne.

Gość kafeterianka ewa...
asasadasdffggf, my w ogóle nie planujemy jakies przyszłości, po prostu potwornie się w sobie zauroczyliśmy i chcemy się przekonać na zywo czy coś równiez między nami zaiskrzy, jak nie to trudno ale przynajmniej będziemy wiedzieć a nie żyć i łudzić się że coś mogło z tego być. Gdyby coś zaiskrzyło to powiedział że w ciągu miesiąca przeprowadziłby się do mojego miasta ale to tylko takie rozmyślania co by było gdyby.

Gość hiena,699
jak laska idzie do hotelu z obcym facet to wygląda jak dziwka i taka prawda !!!!!

Gość robinson wydm.
w hotelu będzie seks przecież to oczywiste :P :D

nie rpzyjdzie ale zasada jets taka ( przynajmniej w moim hotelu ) ze jezeli zostaniesz dluzej niz jest to ustalone w wewnetrznych porzepisach to chlopak musialaby zaplacic jak za pokoj 2 osobowy a nie za 1 osobowy. W sumie jak chcesz to to nawet dobry pomysl bo powiem ci, ze cena pokoju 1 osobowego nie rozni sie tak znacznie od pokoju 2 ossobowego . zazwyczaj jest to od 20 do 40 zl. A drugi pomysl jest taki. spotkajcie sie oboje w innym miescie, wynajmijcie 2 pokoje w tym samym hotelu. Bedziecie mogli spedzic razem tyle czasu ile chcecie. Tylko wytlumacz chlopakowi dlaczego akurat tak. Jaka jest sytuacja w domu. Swoja droga wspolczuje Tobie i sobie ze majac tyle lat musimy tak kabinowac bo mamy malo postepowych rodzicow a w szczegolnosci wrednych ojcow, ktorzy nie moga pogodzic sie z tym ze nie mamy juz po 13 lat,.

Gość kafeterianka ewa...
wklejasz czyjes zdjecia? mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, rozumiem że on nie musi brac dwuosobowego pokoju żeby mogła u niego posiedzieć tylko może wziąc jednoosobowy a ja mogłabym w tym jednoosobowym przevywać do 22-00 ?

Gość asasadasdffggf
nie wierz w cuda, i widac ze strasznie naiwna jestes. skoro facet dopiero po 2 latach zdecydowal sie na spotkanie to juz to nie wrozy nic dobrego. u mnie bylo podobni, tez spotkanie po kilku latach, wielka fascynacja, na spotkaniu tez OK... ale jednak odleglosc niszczy wszystko, nie ma szans. ten twoj mowi, ze sie przeprowadzi do ciebie. wierzysz w cuda? koles ma juz 30 lat, pewnie niejednej bajki naopowiadal ;) kubel zimenj wody na glowe by ci sie przydal..

a tam jak dziwka! Moze dla was to tak wyglada ale np. dla mnie - recepcjonistki wyglada to zupelnie inaczej. wiem od razu keidy ludzie rpzychodza na seks a kiedy nie. dodatkowo autorko powiem ci, ze ja i moj facet znalismy sie rpzez internet ponad rok zanim sie spotkalismy ( bo zupelnie inaczej sprawa sie ma gdy sie blisko siebie mieszka a inaczej gdy odleglosc jest znaczna ) ale milosc jednak przetrwala i jestesmy razem caly czas.

Gość kafeterianka ewa...
"Swoja droga wspolczuje Tobie i sobie ze majac tyle lat musimy tak kabinowac bo mamy malo postepowych rodzicow a w szczegolnosci wrednych ojcow, ktorzy nie moga pogodzic sie z tym ze nie mamy juz po 13 lat,. " dokładnie, też tego nie rozumiem, czuje się jak 17 latka która musi coś przed rodzicami ukrywać :o w moim wypadku imatka i ojciec mają takie poglądy, także sytuacja nie do przejścia, no chyba że w końcu się wyprowadzę ale przy polskich zarobkach kupno swojego mieszkania graniczy z cudem :o

autorko - oczywiscie moze wziac pokoj 1 osobowy abys mogla u niego przebywac do godz 20-22 tylko musi zapytac recepcjonisty do ktorej godziny moze u niego przebywac w pokoju gosc.

autorko - nie masz nawet pojecia jak dobrze Cie rozumiem ! Chwilami mam wazenie ze cyztam o sobie.

Gość kafeterianka ewa...
asasadasdffggf ale ja nie jestem naiwna i niczego nie oczekuję !!! Absolutnie niczego ! Po prostu chce się przekonać czy naprawde jest taki w rzeczywistości jak wydaje się przez internet. A wcześniej nie przyjezdzał bo sama nie byłam gotowa i uważałam że to głupie aby do kogoś obcego jechać z drugiego końca Polski. W ońcu się dałam przekonać. Jestem już dużą dziewczynką i jeśli nie będziemy nadawać na tych samych falach to po prostu damy sobie spokój, takie zycie.

Gość hiena,699
no taaaaaaaa idzie do hotelu z obcycm facetem i niby na gadki szmatki :D para spotyka się w holu hotelu wita się przedstawia się i idą do pokoju :D faktycznie wygląda jakby szli na kawę :D:D:D

Gość asterkaaaa
Ja z facetem spotkałam się w innym mieście i oboje spaliśmy w hotelu.

TakamalaJedna - a po tym jak ich melduje i co oni mowia i w jaki sposob to mowia. Na pocaatku tego nie rozroznialam ale teraz po 2 latach pracy rozpoznam to momentalnie.

Gość hiena,699
asterkaaaa w dwóch osobnych pokojach czy w jednym był seks ? :D bo pewnie był :D

Gość asterkaaaa
Może rozwinę, bo to wygląda jakbyśmy się na seks spotkali :P Przyjechaliśmy do pewnego miasta, poszliśmy zanieść torby do hotelu i się odświeżyć a potem na miasto - spacer, obiad, kawa i wieczorem do hotelu spać. Rano śniadanie, spacer, obiad i do domu :)

Gość kafeterianka ewa...
hiena,699 mało mnie interesuje co sobie inni pomyślą.