Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice29857

jak żyć z mężem oszustem?

Polecane posty

Gość alice29857

moj pozal sie Boze maz prowadzi duza firme (czym sie zajmuje pomine, bo nie jest to chyba istotne w tej sprawie). jestesmy malzenstwem pare ladnych lat, mamy dwoje dzieci, piekny dom, duzy ogrod, wakacje dwa razy do roku, sielanka. a to wszystko za pieniadze zarobione przez tego gnojka gdzies na lewo. odkrylam to przypadkiem jakies pol roku temu, ze przez cale zycie robil ze mnie idiotke. zaczelam kopac glebiej w jego papierach, troche sie znam bo kiedys pracowalam jako ksiegowa wiec to nie sa dla mnie tylko rzedy cyferek. i okazuje sie, ze ten czlowiek z ktorym zyje pod jednym dachem tyle lat jest zwyczajnym zlodziejem i oszustem. wiekszosc rzeczy robi nielegalnie, ma mnostwo przyplywow z jakich szwajcarskich kont, sprowadza materialy, za ktore nigdzie nie ma ani faktur ani rachunkow. nie wiem ile jeszcze dam rade przed nim to ukrywac, najchetniej wykrzyczalabym mu to w twarz, ale jakos nie moge sie zebrac. wiele razy juz mialam mysli zeby komus o tym powiedziec np. mamie ale boje sie, ze wtedy wszystko wyjdzie na jaw, pojawi sie skarbowka, policja i stracimy caly majatek. ale z drugiej strony juz brzydze sie brac kase od tego czlowieka i znalazlam juz jakas dorywcza prace, nie sa to wielkie pieniadze, ale zawsze cos, nie chce byc w pelni zalezna od jego brudnych pieniedzy. a wy co byscie zrobily na moim miejscu? prosze o jakies rady.

Gość Przede wszystkim musisz
zabezpieczyć finansowo siebie i dzieci na wypadek czegoś złego! Nie mów mu! To moja rada i wiem co pisze. Obserwuj, badz lise i lwem. Nie wykłądaj kart na stół! Nie zgłaszaj tego nigdzie.

Gość ajjjjaajaj
Jako prowokacja - beznadziejne. Jako mizerny harlequin - brakuje wątku miłosnego, do dupy. Jako scenariusz sensacyjny - zero sensacji. Z każdej strony jesteś do doupy, jak by nie patrzeć.

Gość alice29857
ale jak mam zabezpieczyc siebie i dzieci? nie jestem w stanie zarobic tylu pieniedzy zeby nas zabezpieczyc

Gość ajjjjaajaj
pardon - a jednak jakieś tępaki uznały to za prawdę! Czyli bywają tępsi od ciebie...

Gość Przede wszystkim musisz
I Ty jesteś księgową? Pomysl: odkąłdając pieniądze na swoje konto!!!! Tak,żeby nikt się nie domyslił.

Gość alice29857
ciezko bedzie to zrobic, bo po pierwsze nawet nie mam wlasnego konta, tylko mamy wspolne i jak nagle je teraz zaloze to bedzie podejrzane. a jeszcze bardziej podejrzane bedzie jak zaczne tam wplacac ciagle pieniadze.

Gość monotonia 12
Do autorki. Jeżeli nie jest to prowo to właśnie ściągasz sobie na głowę kłopoty. Po numerze IP łatwo dojść kto i gdzie napisał posta. Więc nie musisz już nikomu mówić bo podejrzewam że na 95% twój mąż i ty będziecie mieli kontrolę skarbową. Gratulacje bezmyślności. P.S. Myślę że nie macie rozdzielności majątkowej więc jeżeli faktycznie coś znajdą to stracicie wszystko obydwoje. Zapewne twój mężyk cię zostawi jeżeli go nie zamkną a wtedy posadka kiepsko opłacana nie wystarczy na przeżycie dla ciebie i dzieci.

Gość alice29857
nie strasz mnie... chyba tutaj IP jest ukryte prawda? a poza tym co by miala robic skarbowka na forum uczuciowym? nie miej mnie za idiotke bo nia nie jestem.

Gość laska golaska
ajjjjaajaj>>>>>>>>>>>coś się tak wkurzył gnojku, gnojisz pod siebie też?

Gość laska golaska
tu wszyscy chyba mają coś na sumieniu,same szumowiny i lenie, teraz będą "zygać"

Gość monotonia 12
Kobieto jeżeli ktoś zgłosi to na policję to właściciel portalu jest zobowiązany udostępnić wszelkie informacje organom ścigania. A co do tematu to jak widzę tak bardzo ci to przeszkadza że zamiast porozmawiać z mężem wypisujesz głupoty na ogólnodostępnym forum internetowym. A ty myślisz że tu piszą tylko małolaty. Zapewne są ludzie różnych profesji a jeżeli trafi się jakiś nadgorliwy urzędnik państwowy............ Jak dla mnie brak wyobraźni i powiem ci że sama jestem księgową ale jak czytam takie posty to mi się śmiać chce. Jeszcze raz gratuluję.

Gość massssakrrrr
to ci dzieci podziękują jak tatusia będą musiały w więzieniu oglądać a mama nie będzie miała co do gara włożyć. Będziesz z siebie dumna?

Gość łeeeeeeee
lepiej żyć z pieniędzy złodzieja, to jest moralność polaków i polek

Do łeeeeeeee. "lepiej żyć z pieniędzy złodzieja, to jest moralność polaków i polek" Nie lepiej ale takie rzeczy załatwia się inaczej a nie na forum internetowym. Szczyt głupoty