Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffantazjaaa

pytanie do odważnych dziewczyn

Polecane posty

Gość A ja mam spiralkę
nikomu nie zależało na nikim,tylko taka dziecinna zazdrość...jeden drugiemu przeszkadzał żeby pierwszy nie doszedł,rozpraszał go.dlatego w związku to niemożliwe,bo zależy

Gość A ja mam spiralkę
nikomu nie zależało na nikim,tylko taka dziecinna zazdrość...jeden drugiemu przeszkadzał żeby pierwszy nie doszedł,rozpraszał go.dlatego w związku to niemożliwe,bo zależy

No ale w takim razie faceci w takim zestawie robili to dla siebie bo ich to kręciło, czy robili to dla kobiety, bo chcieli, żeby jej było dobrze?

hmmm... bo to takie jebanie tylko przecież puste.. zazdrość mogła by być jakby drugiemu loda lepiej i dłużej robiła taka dziewczyna o nic więcej

Gość A ja mam spiralkę
dla siebie,a ja nie miałam nic przeciw,w ogóle lubię jak facet włóżku robi to dla siebie

No to takie podejście mi się nie podoba. A gdyby znalazło się takich dwóch co robią to głównie po to, żeby kobiecie było bardzo dobrze?

Jak tak ciągle piszecie dziewczyny :-"w związku to nie możliwe"- można odnieść wrażenie że wam żal.. że tak jest... Niektórzy ludzie robią trójkąty w związkach, tylko to zależy od partnera...

Gość A ja mam spiralkę
Ja też proszę o namiary,bo o to to nawet wparze trudno

Ja już osiągnąłem ten wiek, że bardziej zależy mi na partnerce niż na sobie. Zresztą nie wiem czy to kwestia wieku, może zmądrzałem. Albo zgłupiałem, nie wiem. W każdym razie coś się zmieniło. A jak do tego doszło? Ty złożyłaś ostateczną propozycję czy samo wyszło?

Gość A ja mam spiralkę
Nie jest mi żal,że w związku nie można.nie wyobrażam sobie że facet którego kocham robi coś z inną i to na moich oczach,on też.toż to istna tortura!a miałam taką syt.

Bawiliśmy się na imprezie. Póżniej pojechaliśmy do kolegi, super trzeźwi nie byliśmy i puściły nam hamulce

Stary Satyr tzn ze nie muszę sobie pomocników szukać by zadowolić partnerkę.... czytaj ze zrozumieniem....

,,Nie jest mi żal,że w związku nie można.nie wyobrażam sobie że facet którego kocham robi coś z inną i to na moich oczach,on też.toż to istna tortura!a miałam taką syt.'' Mam identyczne podejście

No właśnie, czyli kwestia zazdrości, Waszym zdaniem musi się pojawić. Też coś mi się tak wydaje. Czyli trójkącik zasadniczo możliwy tylko z nieznajomymi ale takimi do których ma się zaufanie. Co tłumaczy rzadkość występowania. O filmach nie mówię.