Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nieswojego dziecka

7lat staralismy sie o dziecko,w swieta zawita do nas malenstwo z domu dziecka...

Polecane posty

Gość mama cudownej 3
gratuluję. cuda się zdarzają, my z mezem staralismy sie 3 lata o dziecko, potem lekarz stwierdzil u mnie niedroznosc jajowodow:( nastepne 2 lata staralismy sie o adopcje. udalo sie, mamy 2 wspanialych synkow, adoptowalismy ich w wieku 6 i 9 lat. nie sadzili w domu dziecka ze ktos wezmie braci w tym wieku... starszy syn to juz licealista, jestesmy z nich tacy dumni, a teraz czekam na 23 grudnia bo na swiat przyjdzie nasza corcia. i kto by pomyslal, ze po tylu latach bedziemy mieli dziecko ktore ja urodze? taak. piekne jest to ze cala nasza rodzina mysli w ten sposob, ze cala trojka jest naszymi dziecmi, tylko, ze chlopcow po prostu urodzil ktos inny, ale SA NASZYMI synami. i kochamy ich nad zycie.

Gratuluje ciąży, aż mnie ciary przeszły jak to przeczytałam, no a wy pewnie jesteście teraz w siódmym niebie :D

Gość swertolop
Piękne historie :). To jest właśnie ta niesamowitość, że w tej sferze, to tylko brak narządów płciowych definitywnie przekreśla szansę na posiadanie potomstwa. Dlatego uważam, że dobry lekarz nigdy nie powie, że nie mają państwo absolutnie szans na dziecko (jeśli są narządy płciowe), bo to co innego jeśli powie, że mają państwo małe, ale jakieś szanse są :). Często też się zapomina, że płodność u człowiek też się waha, nie zawsze jest największa w wieku 20 lat, no i oczywiście psychika...Jeszcze nie tak dawno uważałam, że te blokady psychiczne z zajściem w ciążę są mocno przesadzone, ale zmieniłam zdanie, uważam, że coś w tym jest, wszystko zależy od konkretnej osoby. Zaszłam w ciążę na wakacjach, wcześniej dość długo się nie udawało...przypadek...może...a może nie...

Gość jsnaj
Może Bóg chciał by to dziecko adoptowane było Wasze...Byście je wzięli do siebie nim będziecie mieli własne.

Gość mama nieswojego dziecka
dziekuje za ciepłe słowa,jsnaj-też tak myślałam;)

o boze, to naprawde cudownie!!! ciesze sie waszym szczesciem! sw mikolaj spisal sie w tym roku:)! gratulacje:*

wzruszyła mnie twoja histroia, aż mi łza popłynęła, ale ja to zawsze wrazliwa byłam;-) gratulacje dla was;-)

Gość Kiwunia
Popłakałam się... serdeczne gratulacje. Moja siostra stara się już 5 lat i nic nie wychodzi.A ostatnio odniosłam wrażenie, że już się poddali.Ja mam rocznego synka i wiem jakie to wielkie szczęście

Gość pani ja pan on
Gratuluję :) Te święta będą magiczne, za to przyszłoroczne spędzicie już z dzieciaczkiem :) To dopiero będzie magia... :)

Gość Rojo Clavel
Gratuluje. Przyszle swieta z DWOMA dzieciaczkami. Ale bedzie zabawa. moze nam napiszesz jak u lekarza, co? Wiem, ze to moze glupie, ale pewnie niejeden by sie tu ucieszyl. Tak mi milo jak widze, ze jest jakas sprawiedliwosc.