Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powinnam sie obrazic

Kuzynka skrytykowala to, ze kupilam drozszy wozek. Czy to normalne?

Polecane posty

Dla mnie to nie jest normalne zachowanie, przyszla odwiedzic nas i zobaczyla wozek i od razu podniosla wrzask. Ze nie musielismy takiego drogiego kupowac, ze jak nas stac to nie trzeba sie z tym obnosic i dodala ze na leb upadlam, bo ona by mi dala za darmo swoj. Po pierwsze ten wozek to nie byl dla nas jakis wielki wydatek, po drugie nic ona nie wspomniala ze da mi wozek (choc pewnie i tak bym kupila sama), a po trzecie po co krytykowac kogos za to, ze ma wiecej pieniedzy i je wydaje. Jak na moj gust to powinnam sie na nia obrazic, ale odpuscilam

Gość aledebilka no....
a co jej do tego że kupiłaś drogi wózek ? ;/ zazdrości po prostu i tyle

nie dalam specjalnie duzo. Ponad 3 tysiace

ja bym powiedziałą że szkoda ze miałam kase- to kupiłam, wozek - dziś jest, jutro jak mi nie bedzie potrzebny to sprzedam, ale co tam wozek, niech powie co tam u niej ciekawego słychać, jak dzieci.. po co rozwodzić się nad wozkiem jakby był centrum swiata, mega najważniejszy..

ja kupilam emmaljunge

ja kupilam emmaljunge

Gość widac ze autorka chciala sie
pochwalic jaki to drogi wozek kupic - to taka forma samo dowartościowania się . Wez kobieto zajmij sie czym badziej wartosciowym niz chwaleniem sie - bo to nudne .

Gość wannika
glupia baba nie ma o czym pisac

Gość ooo1a
do widac ,ze autoeka chciala sie - a ciebie juz zabolalo? Poza tym bardziej obstawialabym , ze temat prowo a nie chwalenie sie , jesli juz .

Gość ooo1a
*autorka

Gość widac ze autorka chciala sie
a co mialo mnie zabolec ? to ze stac ja na drogi wozek ?!! tez mi powod do dumy ! rozumiem jakby chciala sie pochalic swoja super praca , super domem super dziecmi , rodzina czy nawet samochodem - ale wozkiem ?!

A mi sie wydaje ze koniecznie chcesz sie pochwalic jednak tym wozkiem bo niekoniecznym jest opisywac problem na forum i pytac o zdanie skoro sama sobie na to odpowiedzialas :)

Gość jbcgduwgFKJWHE
widac ze autorka chciala sie, dokladnie to samo pomyslalm jak przeczyatlam posta autorki :D zalosne :P

Gość boska rozalinda
Nawet jesli autorka chciała sie tylko pochwalic na forume to tez nic złego. Przeciez nie ukradła!!! Kupiła wózek to się cieszy a wy zawsze musicie kazdemu jechac po rajtach :O

Gość jbcgduwgFKJWHE
to niech sie cieszy a jei zaklada temat o zazdrosci kuzynki, zeby sie tylko dowartosciowac. :D :D :D

Gość jbcgduwgFKJWHE
niech go tutuuje jak chce ale dla mnie takie chwalenie sie jest zalosne. :O widac , ze autorka to zakompleksiona osoba. :(