Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubienaostrrrrrrrrrrrro

jak dodać pikanterii sexowi ?

Polecane posty

pomkóżcie, jak dodać pikanterii , krzyczeć , ? czy to nie odstrasza,czy faceci lubią,kiedy kobieta krzyczy?

Gość reiurs
ja nie lubie . Mam wrazliwe bebenki

mam dłuugie pazury , mam jeszcze jeden problem, nie mogę mieć orgazmu pochwowego , łechtaczkowy -krzyczę z rozkoszy , wewnątrz -klapa

Gość Mixer98
Ja wkładam swojej dziewczynie czopek przeczyszczający do pupy i wtedy uprawiamy seks analny :-)

Gość tesz chciałabym troche inaczej
a zwsze tak samo ,zawsze tylko w jednej pozycj ,bez udziwnien , a ile masz lat autorko ?

Gość jak czerpać przyjemność z sexu
kochamy się z moim chłopakiem dość często ,ale zawse mam ten sam problem. Muszę udawać orgazm , nie mogę cieszyć sie nim , bo go po prostu nie mam. Łechtaczkowy -super, ale wewnątrz już nie czuję "fajerwerków". jak z tym sobie radzic ?

Gość skomplikowwane
Hehe bez przesady, żeby krzyczeć. Ja co najwyżej wydaje głośne jęki. A poza tym czasem drapię, gryzę. Często zmieniam pozycje. Czasem łapię go za tyłek, klepię. Kieruję jego rękę tam gdzie chce być pieszczona. To wszystko mój uwielbia:) Nie lubię jak jest wolno i nudno.

Gość jak czerpać przyjemność z sexu
głośne jęki pobudzają.;) a co z wyrażeniami typu "bierz mnie, pchaj go , włóż go , mocniej " ;?

Gość skomplikowwane
No z tym już gorzej, bo wiem, że faceci to lubią. Ale ja nie lubię, wydaje mi się to strasznie sztuczne, jak bym wydusiła "bierz mnie" to chyba chwilę później bym się śmiała sama z siebie. Przecież jak głośno wzdycham i jęczę to wie, że mi dobrze. Mam nadzieję więc, że nie marzy o tym, żebym wykrzykiwała "świnstewka", bo nie umiałabym się przemóc:)

Gość skomplikowwane
jak czerpać I ja stanowczo odradzam udawanie. Po co to robisz? Może jakbyś nie udawała to starałby się bardziej, kombinowal i miałabyć te orgazmy.