Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge uwierzyć

zabawa w słoneczko

Polecane posty

Gość nie moge uwierzyć

Jestem matką nastolatki. Niedawno byłam na zebraniu rodziców i wychowawczyni poinformowała nas, że koleżanka (czternastolatka) mojej córki jest w ciąży, bo podczas wrześniowej dyskoteki( młodzież dla mnie to dzieci) bawili się w "słoneczko" dziewczynki rozbierały się do naga, leżały tworząc słoneczko a chłopcy z nimi kopulowali, przy czym wygrywał ten chłopiec, który najpóźniej dostał wytrysku. Jestem w szoku!!

Gość MelaskaCudna
Wymysl inna prowokacje- ta jest ŻAŁOSNA.

Gość MelaskaCudna
Jasne ze był taki przypadek- głosny 2l temu. Ale nie wymyslaj ze była to normalna mlodziez 14l. Bo dotyczylo to grupy kilku 16latek i ich kolegów- juz i tak bardzo zdemoralizowanych. Mam wrazenie ze jak brakuje wam tematów to gadacie o okropnej młodziezy, gimgównie etc...

Gość nie moge uwierzyć
no przepraszam jeśli ktoś to uznał za prowokację, może jestem staroświecka, ale dla mnie to jest przekroczenie pewnych barier etycznych, o chrześcijańskich nie mówię bo jestem ateistką, nowoczesną kobietą, miałam wielu partnerów, ale wybaczcie, bzykać się każde z każdym dzieckiem to jest niesmaczne, obrzygliwe, nawet po alkoholu, bo one ponoć wierzą, że alkohol zabija plemniki i dlatego piją na umór przed tymi orgiami:o

Gość MelaskaCudna
A ja nie moge uwierzyć ze jestes tak głupia :o

Gość nie moge uwierzyć
kurva mać słoneczko czy gwiazda to jeden rympał chodzi mi o to jak uchronić córkę przed tego typu jazdami, odpowie ktoś?

Gość MelaskaCudna
Nie ale twoja coreczka tak sobie umila czas.... ;)

Gość likjhgjk
teraz dzieci pozyczają sobie nawzajem dziewczyny i siostry do eksperymentów

Gość nie moge uwierzyć
skoro nie próbowałaś to po kiego kija sie tu udzielasz, he? oczekuję konkretnych wypowiedzi, bo obawiam się o córkę

Gość nie moge uwierzyć
bogaty samotny>>> to jest problem akceleracji naszych dzieci a nie prowokacja:o🖐️

Gość nie moge uwierzyć
MelaskaCudna>>ja tylko wyciągam wnioski nie uogólniam:o🖐️

Gość likjhgjk
ej ale tak jest na każddej płaszczyźnie. nasi starzy oglądalimisia zokienka, my gumisie, teraz dzieci jakieś strzelające i klnące roboty a nasze dzieciaki chuj wie co... dzieci chca mocniejszych wrażeń. Horrory które byly dla mnie straszne jak miałam 14 lat smiesza obecnie 12letnie dzieci Z seksem to samo jak sie napatrzą w tv na teledyski i mango to zwykły związek i seks klasyczny jest dla nich jakąs sredniowieczna formą dymania :(

Gość bogaty samotny
Chyba twoich dzieci i patologii w twojej okolicy🖐️

Gość kapitalny
a słyszeliście o zabawie przy stole i pod stołem :)

niestety ,nie sądzę by to było prowo ,tak jest w istocie . Może w małych miastach ,miasteczkach wsiach nie ,ale metropolie to katastrofa.

Gość kaszanka z cebulka
Jestem w szoku! Jestem mama malej dziewczynki i nie miesci mi sie to w glowie.

a jak jedno dziecko z drugim rywalizuje ,które więcej lodów robi? ma lepszego sponsora ?? toż to się moda zrobiła !

Gość nie moge uwierzyć
no właśnie likj...nie spamiętam tego nicka. Czyli młodzież teraz szuka tzw. mocnych wrażeń, no ale do czego to doprowadza? seks do zdeprawowania partnerstwa, bo każdy kopuluje z każdym:o oglądanie horrorów i na tym tle wyżywanie się na rówieśnikach, zwierzętach? nie będę opisywać szczegółów tych dewiacji bo na ten temat były już topiki:o

Gość kdskjcvvx
ja mam ojca nauczyciela w podst i gimnazjum (25 lat praktyki) Kiedys byli zszokowani jak czternastolatkowie sie calowali i szli za rekę. Kilka lat temu jak chlopak z dziewuchą się macali na przerwie to wzywano rodziców. A teraz jak slysza jeki w kiblu to nawet nie zaglądaja bo co chwila musieliby wypedzać jakąs parę. We wrześniu na wycieczce integracyjnej podobno gówiarze się rżneli jak wściekłe i coraz częściej kolesie sie jawnie rypią :O

Gość kapitalny
właśnie mnie się przypomniało, jest jeszcze zabawa w pociąg :)

Gość aha ii ach
ja też niedługo dobiję 50tki i o żadnych zabawach w gwiazdę nie słyszałam za młodu. najwyraźniej wszystko zalezy od towarzystwa, w jakim się obracasz :P

Gość nie moge uwierzyć
rolusiakrak>>> no właśnie, na tych imprezach, dziewczyny chłopakom robią lody, podobno na czas, która szypciej go doprowadzi do orgazmu:o ale to nie skutkuje ciązą, jedynie ewentualnym kacem moralnym, jeśli w ogóle nastolatki wiedzą co to moralność:o

Gość MelaskaCudna
Jasne, pisze to zboczek podniecajacy sie seksem małolatów. Czekasz na pikantne historie???

Gość bogaty samotny
To wszystko pisze jedna osoba - pedofil. Zgłaszam ten wątek na policję.

Gość likjhgjk
Taka prawda. jak ja miałam kilka latek to były dwa kanały w TV i jakis tam top canal :P Zamiast internetu commodore albo atari. Jak zobaczyłam kawałek cycka w tv czy męska dupę to sie rumieniałam i zasłaniałam oczy A teraz dzieciaki od maleńkości patrza na skurwienie i gołe dupy. Czy to w filmach, czy to w teledyskach, czy to w necie w którym jest wszystko :O Dzieciaki nie mają takiego systemu wartości i ciężko się im dziwić skoro maja takie wzorce. łatwo oceniać ale ciekawe jak my bysmy sie prezentowali gdybysmy wychowywali sie w obecnych realiach. nie wspomne o tym ze rodzice pracowali od 8 do 16 a babcia siedziała na wcześniejszej emeryturze a teraz każdy tyra po 10-12h a dziadkowie muszą pracowac bo by z głodu zdechli i dzieciaki same sie wychowują

Gość nie moge uwierzyć
słyszałam. podobno chłopcy siadają nadzy przy okrągłym stole a dziewczyny robią im lody, odpada ten, który najszybciej się spuścił:o