Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge uwierzyć

zabawa w słoneczko

Polecane posty

Gość nie moge uwierzyć
no właśnie kapitalny, rodzice też utracili kontrolę nad czasem wolnym swoich nastoletnich dzieci, a czemu? przez pogoń za pieniędzmi i tu koło się zamyka:o

Na wycieczkach? Nie wiem, czy to moja klasa we współczesnym świecie jest nienormalna, ale u nas (wycieczka pięciodniowa) nie działo się nic.

Gość kapitalny
nie moge uwierzyć teraz się mści slynne powiedzenie Owsiaka, który kiedyś powiedział 'róbta co chceta' , więc posłuchali Owsiaka i jest jak jest ale przecież dziecku nie wolno dać klapsa w tyłek, nie wolno krzyknąć i zjebać , więc tej lokomotywy w biegu już nie zatrzymasz i będą się pukać przy każdej integracji

Gość bogaty samotny
No bo globalnie nie dzieje się nic. To tylko pieprzony pedofil nakręca atmosferę sensacji przytaczając kolejne obrazy ze swojej wyobraźni i bijąc pianę o powszechnym seksie 12-latków. A wy łykacie jak debile.

Gość kapitalny
bogaty samotny a w galerianki też nie wierzysz ? to może wierzysz w Św. Mikołaja ?

Gość nie moge uwierzyć
ktoś chce mnie podać na policję:D:D:D udoststępniłabym link do zabaw w słoneczko i gwiazdę, bo je oglądałam, ale nie będę prowokować nastolatków:D:D:D sami sobie poszukają i zrobią to co chcą a to, że usłyszałam na zebraniu o dziewczynie, która grała w słoneczko i zaszła w ciążę to prawda. KONIEC TEMATU MAM MATERIAŁY DO PRACY NAUKOWEJ, DZIĘKI🖐️ Ps. dziękuję za wypowiedzi, jestem nauczycielem dyplomowanym, robię II stopień specjalizacji z socjologii i bardzo pomocne były dla mnie Wasze wypowiedzi, dziękuję i pozdrawiam🖐️

Gość nie moge uwierzyć
chyba mylisz mnie a kimś kto używa niecenzurowanych słów, ja tylko użyłam słowa kurva jeden raz -ku pamięci🖐️

Gość nie moge uwierzyć
poza tym słowo kurva, nie wiem czy wiesz w języku łacińskim oznacza [cyt} skręt, zakręt:D

Gość kapitalny
wiem o tym, że nie pomoglem a Ty autorko pracę napiszesz i obronisz ale życie idzie do przodu i nie zatrzymasz tej lokomotywy rozpędzonej , gdzie dziewczyna w szkole będzie idolką , ponieważ jest najlepsza w lodzikach a poszukujących sponsora w hipermarketach nadal przybywa i rozmawiałem z kumplami z pracy, faktycznie to zauważyli, podchodzą i proponują SIEBIE

Gość nie moge uwierzyć
według mnie jest to problem społeczny i nikt go nie powstrzyma, choćbyśmy starali się jak mogli, to nacisk mas[czytaj zbiorowiska szkolnego] jest olbrzymi i nie pomogą rozmowy, płacze matek, prośby i groźby, gdyż proces akceleracji zaszedł zbyt daleko, by te zmiany powstrzymać, niedługo tak jak w Afryce dwunastoletnie dziewczynki będą rodzić co rok dzieci, a w Polsce tak jak w Stanach upowszechnią się wybory "małej mis" i publikacje jej fotek będą napędzać potencjalnych wielbicieli. z badań własnych: społeczeństwo w zastraszający sposób się starzeje.

Gość nie moge uwierzyć
chuj z bykami>>>o jakie badania pytasz?:D

Gość nie moge uwierzyć
kapitalny> dzięki, mógłbyś wkleić jakieś konkretne linki?