wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 To i ja się dołączę jeśli jest mowa o niechcianej ciąży. Czy możliwe jest jeśli miałam na ręku spermę następnie (chyba) po kilku minutach poprawiłam sobie majtki - stringi w okolicach odbytu. Zrobiłam to częściowo przez pościel a nie gołą ręką Wiem, że to głupie pytanie ale niedawno przechodziłam nerwicę natręctw i chyba trochę mi z tego zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Bardzo proszę o wasze przemyślenia bo już od zmysłów odchodzę...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Bardzo proszę o wasze przemyślenia bo już od zmysłów odchodzę...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 Oczekiwałam odpowiedzi a nie nabijania się z kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dellicyja Napisano Grudzień 2, 2011 sraka praptaka stringi są najlepszym przewodnikiem spermy według magazynu "Science i do tego ta pościel z mikrowłóknami -ciąża na bank. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dellicyja Napisano Grudzień 2, 2011 [zgłoś do usunięcia] wiola89892 Oczekiwałam odpowiedzi a nie nabijania się z kogoś Jakie pytanie taka odpowiedź :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 każdy może znaleźć się w taKIEJ SYTUACJI. A nerwica natręctw robi swoje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 każdy może znaleźć się w taKIEJ SYTUACJI. A nerwica natręctw robi swoje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 To akurat było przypadkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 2, 2011 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach