Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanillla 26.

Zestaw cieni Dior proszę o opinie.

Polecane posty

Gość Vanillla 26.

Chodzi o zestawy 5 cieni w palecie. Koleżanka mi mówiła,że podobno są świetne,warte swojej ceny. Warto je kupić ? Jakie kolor oczu macie i który zestaw używacie ?

Gość malinowajagoda
Ja mam oczy niebieskie, wiec używam takich kolorów przy których moje oczy bedzie lepiej "widac'' jak np. brązowy

Gość Vanillla 26.
"Malinowa.." ale masz te cienie Diora ? Jesteś z nich zadowolona ?

Gość Vanillla 26.
up

Gość malinowajagoda
nie nie mam, niestety, ale Dior to dobra marka

Gość jako wizażystka nigdy
nie używałam cieni z Diora, ponieważ nie są warte swojej ceny, jeżeli chodzi o jakość i trwałość (ale to zależy od efektu jaki chcemy uzyskać), w każdym razie są lepsze cienie w tej ceni i znacznie poniżej.

Gość madzialena7666
potwierdzam to co pisze pani powyzej - placisz za marke, mozesz znalezc tansze cienie tej samej jakosci

nie znam Diora, ale cienie Guerlian w tej półce cenowej są genialne! I to nieprawda że płaci się TYLKO za firmę. Używałam np Loreala i po 5 godzinach osypywał się, a tym maluję się rano i mam go praktycznie gdzie trzeba do wieczora.

Gość do Stomatoloszka
Którą wersję z cieni Guerlaina masz ? Możesz wkleić linka?

Gość do Stomatoloszka
Dziewczyny piszecie o lepszych cieniach w cenie Diora i niższej a może podacie konkretne przykłady cieni, firm.

Gość do Stomatoloszka
:-)

już wklejam Ja mam te http://alejka.pl/guerlain-paleta-szesciu-cieni-do-powiek-ecrin-6-couleurs-eyeshadow-palette-68-champs-elysees-7-3g-0-25oz-2.html i te http://pl.strawberrynet.com/makeup/guerlain/ombre-eclat-4-shades-eyeshadow/94586/?src_affiliate=4489 Pierwsze to był prezent, drugie kupowałam na Okęciu w wolnocłowej w dużej promocji z perfumami, więc ile kosztują normalnie nie mam pojęcia. Ja je bardzo lubię

Gość do Stomatoloszka
Dzięki 🌼 Używasz odcienie które wkleiłaś ? Jaki masz kolor oczu ?

Gość jajko niespodzianka
Cena i marka nie mają niestety jeśli chodzi o cienie dużego znaczenia. Zawsze wydawałam mnóstwo kasy na cienie diora, chanel, miałam dużo loreala i astora, kiedyś w drogerii natura wyszukałam podwójny cień firmy Bell - ciemny brąz i kremowy, kosztował 12 zł więc myślę ,żadna strata jak okażą się do bani i wiecie co? to najlepsze cienie jakie miałam - dobrze kryją, nie są za suche , wytrzymują bez problemu cały dzień , inne drogie się chowają i teraz tylko je kupuję, rimmel też ma dobre i machatan i już wole sobie kupić 5 takich niż jeden Diora. Maybellina też są raczej nieciekawe krótko trzymają i się kruszą. Także ja odradzam, chyba że śpisz na pieniądzach i ci bez różnicy cena, to możesz wypróbować.

Gość Vanillla 26.
Z markami to naprawdę różnie bywa.Osobiście nie polecam cieni Oriflame i co gorsza dużo droższych Chanel-strasznie twarde i niezbyt trwałe.