Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia8807

moj maz przestal mnie szanowac po slubie :(

Polecane posty

Gość misia8807

Witam. Jestesmy malzenstwem prawie od pol roku. przed slubem jakos sie dogadywalismy teraz jest z dnia na dzien coraz gorzej. Jestem w 5 miesiacu ciazy. Maz przestal sie liczyc z moim zdaniem robi to co chce nie da sie z nim porozmawiac bo zaraz ida hasla "zamknij sie tepa idiotko" i takie tam podobne. liczy sie tylko ze zdaniem kolegow. Korzysta z L4 i szuka pretekstu zeby tylko wyrwac sie na piwo z kolegami. Oklamuje mnie na kazdym kroku. ja mu nie zabraniam spotkan z kolegami a czemu mnie klamie. Najbardziej boli mnie to ze nie zabiera mnie nigdzie jak kiedys. Boje sie ze sie mnie wstydzi. Nawet niewiem czy mnie jeszcze kocha :( I co ja mam zrobic prosze pomozcie ;(

Gość WSPUŁCZUJEEE
ja jestem 3 lata po slubie i jest lepiej bylo niz przed slubem moze a braliscie slub z powodu ciazy? bo z tego co piszesz to tak

Odejdz on niego.Nie skazuj swojego dziecka na dorastanie w nieszczesliwej rodzinie.Na dobre mu to nie wyjdzie...

niepokojące:( u nas też jest teraz LEPIEJ (2,5 roku po ślubie), ja 4 miesiące po porodzie:P dużo rozmawiamy, czego wcześniej nie było.

Gość misia8807
nie z powodu ciazy po slubie dopiero dowiedzialam sie ze jestem przy nadzieji. z poczatku maz sie ucieszyl obiecal sie zmienic opiekowac sie mna a jak narazie ciagle wazniejsi sa koledzy niewiem czy mnie kocha czy nie to nie jest wazne bo pozory tez mozna stwarzac ale zastanawiam cie czy jak dziecko przyjdzie na swiat to czy bedzie kochane przez niego. niechce zeby moje dziecko wychowywalo sie wsrod kolegow meza (niezaciekawe to towarzystwo jest) :(

Gość Lena204
kopnij go w d.. po co masz być z kimś kto cię nie szanuje. jaki on bedzie przyklad dawal dla dziecka w przyszłości

to przed slubem nie wiedzialas, jacy sa koledzy meza??? Podobno kto z kim przystaje taki sie staje, wiec chyba nie trudno bylo sie domyslic...

Gość mama i juz2
jak moj ex przestal mnie szanowac, pomagac w obowiazkach domowych i przy dziecku to sie rozwiodlam i juz. troch placzu bylo ale teraz od 11 lat jestem szczsliwa z innym mezczyzna, moim mezem i ojcem moich dzieci. to idealny mezczyzna takze nie uzalaj sie nad soba tylko kopnij go w du i niech mu koledzy gotuja i dogadzaja p.s. kup mu na odchodne wazeline ;)

nie rozumiem, nie ważne jest dla Ciebie to czy on Cie Kocha?? dla mnie jakas paranoja, nie jestes pewna jego milosci a wzielas z nim slub?? to jakis zart chyba;/

haha z tą wazeliną dobry pomysł;) ja bym nie żyła z kimś takim, ten wasz ślub był nieporozumieniem, a Ty jeszcze miałaś nadzieje że on się zmieni po ślubie;/;(opamiętaj się zanim zmarnujesz sobie życie. Dziecko nie bedzie szczesliwe majac rodzicow zyjacych jak pies z kotem. dopiro po porodzie bedzie Ci mezus znikał z domu, nawał obowiazków go napewno przerosnie, skoro juz teraz jest taka sytuacja.

Gość a mnie na twoim......
miejscu wlasnie bardzie bolalo jak by mi maz powiedzial " zamknij sie tempa idiotko " niz jakby mnie nigdzie nie zabieral ze soba . W ogole dziwie ci sie ze pozwalasz sobie na takie traktowanie z jego strony . porozmawiaj z nim szczerze a jak to nie pomoze to odejdz od niego bo bedziesz tylko cierpiala

Gość ejejjejjeje
jak możesz sobie pozwolić na takie traktowanie zostaw dziada

Gość mała panda
coś się mylasz w zeznaniach, najpierw piszesz że przestał cię szanować po ślubie a potem że myślałaś że po ślubie się zmieni...

Gość ja obstawiam, ze to
zona ochroniarza tylko troche zmienila fakty. Dziewczyny, same popatrzcie , styl ten sam. :P

Gość fhjvdjfvjuf
a ile masz lat i ile go znalas przed slubem?

RoyalFlush co Wy macie ztymi dziećmi,nikt nie nakazuje poswiecac sie im,wg mnie powinna odejsc od niego by byc szczesliwa wraz z dzieckiem a nie tylko dziecko i dziecko,matki tez maja uczucia