Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś tam.

pytanko o ciało, foto.

Polecane posty

Gość jakiś tam.
z przeciwnej części kraju ;)🖐️

Gość marinaaaaa
Super! Jak dla mnie to juz nie pakuj, za duzo nieladnie. Gratuluje efektow!

Gość jakiś tam.
wyostrzę aby kontury przez spalenie tkanki, takie są przynajmniej założenia, fajny w sram raz: przyłóż się do pisania, to akurat nie wymaga potu ;) pogranicze mazowieckiego i lubelskiego.

no, fakt, wziąłeś się za siebie i są efekty - bo pierwsze foto to tragedia:P ale ja wolę jeszcze bardziej przypakowanych ;) brzuch OK jednakże

Gość jakiś tam.
fajny w sram raz: teraz to ty mnie zaszufladkowałaś. nie obrosłem w piórka po tych kilku postach. nie urodziłem się też wczoraj i jakkolwiek możesz o mnie myśleć, utrzymuję dystans w internecie. jeśli cię uraziłem to nie z premedytacją. Noxelia: oby nie ;) mi mała: pech, liczy się tylko rzeźba. opuchnięte ciało nie jest moim celem;)

Gość no nie wypasss :P
dla mnie super...podoba mi sie z tym ze klatka moze bardziej powinna byc wyrobiona\ i dziewczyny nie dokuczac mu chlopak sie postarał i wyglada seksi a nie jak jakis paczek w masle

no ...podoba mi sie jak nic :) fajnie wygladasz teraz to facet a nia jakies niewiadomo co :)

AZZZZZZZZZZZZZZ MIŁO POPATRZEĆ :) superr fajnie...dla mnie mogli byscie chodzic bez koszulek :)

Gość jakiś tam.
:D zimą? ok, bo faktycznie w piórka obrosnę :D spodziewałem się krytyki, w końcu to internet. dziękuję za opinie. myślałem że to brzuch ciągle jest problemem, a tu niespodzianka. to nawet dobrze, wypracowanie klatki nie jest problemem;)

Gość jakiś tam.
masło maślane :o