Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielone niebo

Wypadanie wlosow

Polecane posty

Witam, czy znacie jakies dobre i niedrogie preparaty na wypadanie wlosow? Chodzi o zregenerowanie wlosow bo wlasnie jestem w trakcie schodzenia z czarnego na blond wiec nie wypadaja mi samoistnie ale przez te wszystkie zabiegi.

Gość trele morele30
bardzo dobra jest maska do wlosow WAX. Do kupienia w aptece.

Gość sesrewr hh
juz to wczoraj tu pisalam ampulki Radical wcierane co wieczor przez miesiac do tego robilam maske za kadym razem gdy mylam wlosy zoltko, olej rycynowy, nafta kosmetyczna wypadaly mi przez rok ale to raczej ze stresow :o teraz mam spokoj ale nadal robie sobie ta maske co jaksi czas

Gość anita anita
matko rok czasu...mi wypadają wlasnie przez strres najprawdopodobniej, od sierpnia juz,a zostalo mi na glowie naprwade połowa z tego co bylo..tez kuruje je olejkiem rycynowym,pije skrzyp pokrzywe, biore witaminy na włosy..ana dodatek tezprzechodze z czarnego na blond i niestety nie moge ich farbowac..mam blond odrosty reszta to czern i braz..koszmar..

Gość 333ww
mozesz spróbować tez szampon czarna rzepa eva natura

Gość Siuup
Takie w ciemno stosowane środki mogą nie pomóc a też mogą zaszkodzić. Idź do trychologa na badania to Ci dobierze odpowiednie odżywki aby wspomóc Ci włosy inaczej może nie być żadnej poprawy ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI