Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepalącaonaona

Do tych którzy rzucili lub rzucaja palenie! Help

Polecane posty

Gość niepalącaonaona

Postanowiłam rozstać się z nałogiem. Mam nadzieję ze próba zakończy się sukcesem bo pstanowiłam definitywnie z tym skończyć. Jestem zła na siebie i na papierosy. Nie chce palić i już! No ale problem. Strasznie mnie drapie w klatce piersiowej. Czuję jakby brakowało mi tchu. Jestem lekko przeziębiona ale kaszel jakby się wzmógł. No i kiedy z ust zniknie ten papierosowy wyziew. Mam go cholernie dość! Proszę od[powiedzcie na moje pytania

Gość niepalącaonaona
ejjjj......nikt z Was nie rzucił palenia? Nie wierzę

Gość udit narayan
ja się chętnie dowiem, jako jedyna niepaląca w rodzinie (rodzice i siostra- palacze nałogowi) :O zaprawdę powiadam Ci- przerąbane mam nawet bardziej. bo oni smrodu nie czują, a ja tak :(

Gość udit narayan
jak ich oduczyć palenia? argumenty ekonomiczne i zdrowotne nie trafiają...

Gość niepalącaonaona
ja Ci nie pomogę bo nie potrafię, juz ze sobą mam spory problem. Mimo palenia wech nadal mam niezły i ja czuję po prostu ten smród od siebie. Ubrania, włosy, skkóra - ja to czuję. Z buzi najgorzej. Kiedy to minie? ????

Gość niepalącaonaona
nic nie mam. No właściwie to mam - postanowienie. Wole mam mega słabą i to dla mnie bardzo trudne. Jak przychodzi chęć zapalenia to mówię sobie nie i koniec. Zaparłam sie. Papierosy śmierdzą i szkodzą - mam ich dosyć choć chęć zapalenia została :p ale koniec z tym gównem