qwerty87 0 Napisano Grudzień 3, 2011 drugiego dnia okresu kochalam sie z chlopakiem nie skonczyl we mnie ale na mnie (blisko pochwy) czy moge byc w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puśka01937 Napisano Grudzień 3, 2011 tak to ciąża.... kupuj wózek!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adddda Napisano Grudzień 3, 2011 myślę ze tak, bo to właśnie jak jest okres kobiety najczesniej zachodzą w ciąże, więc myślę że możesz już zawiadomić swojego faceta i rodziców:) Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhahahhahaaahhaa Napisano Grudzień 3, 2011 hahahahahaaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puśka01937 Napisano Grudzień 3, 2011 adddda - nie w czasie okresu , lecz w czasie krwawienia śródcyklicznego , które jest łudząco podobne do okresu... a to różnica:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sgergr Napisano Grudzień 3, 2011 boże jakie bzdury :o nie możesz być w ciązy ile ty masz lat że takich rzeczy nie wiesz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dainty 0 Napisano Grudzień 3, 2011 na 100% Gratulacje,zwłaszcza,że podczas okresu szansa na spłodzenie bliźniat wzrasta o 80% :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puśka01937 Napisano Grudzień 3, 2011 widocznie ma mało , skoro myśli że wytrysk na zewnątrz kończy się ciążą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adddda Napisano Grudzień 3, 2011 dzięki puśka -oczywiście masz rację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie można?????????????? Napisano Grudzień 3, 2011 Nie ma dnia cyklu, którym byłyby na 100 wiadomo,że się nie zajdzie... Ja kochałam się właśnie 2 dnia cyklu (przedtem 4 mce nie miałalam faceta, po dopiero jak dowiedziałam się o ciaży) Mój synek ma teraz 18 miesięcy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola89892 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Czy można doprowadzić do zapłodnienia mając spermę na ręce (już chyba przyschniętą) poprawiając majtki troszkę poniżej odbytu lub w tym miejscu. Proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach