Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kandel

Brak jednej tabletki

Polecane posty

Gość kandel

Biorę rigevidon już od pół roku. Brakuje mi w blistrze jednej tabletki ( 14), wynikło to z zatrucia pokarmowego w zeszłym miesiącu gdy wzięłam tą zwymiotowaną z obecnego blistra. Niestety nie dostałam się do mojego ginekologa aby mieć kolejne opakowanie i uzupełniać brak odpowiednią tabletką. Czy w takim wypadku mogę zamiast dzisiejszej wziąć jutrzejszą? Skończyć opakowanie, zrobić przerwę i potem normalnie zacząć kolejne tabelki? ( wizytę u lekarza mam na przyszły tydzień). co prawda dzień przyjmowania mi się przesunie ale to rozwiązanie wydaje mi się najrozsądniejsze. Jak myślicie?

Gość pooola 4you
najlepiej ominąć tam gdzie brakuje i przez tydzien dodatkowo sie zabezpieczac. przykładowo pon,wt,sr bierzesz ,czwart omijasz ,pt sob niedz itd bierzesz normalnie z tym ze od czwartku jeszcze gumka lub cos innego ( nie znam nazwy ,takie czopki do pochwy)

Gość aakasia
możesz wziąć "jutrzejszą", a po wykupieniu recepty dobierzesz tą "21" z nowego opakowania. nie ma znaczenia w jakiej kolejności je weźmiesz, bo one są jednofazowe.

Gość kandel
dzięki za pomoc !