Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalobuziara49i93

Co na prezent dla faceta pod choinkę?

Polecane posty

Gość malalobuziara49i93

Dawajcie jakieś propozycję na prezent pod choinkę dla faceta.Z góry dzięki. P.S.Myślicie ,że szalik to fajny prezent na zimę?

Gość nie i wiem
to z doswiadczenia

Gość malalobuziara49i93
czyli szalik nie :( ? a co np?\dodam facet ma 28 lat

Gość malalobuziara49i93
nie lubi zegarka nosić :/ portfel to nie wiem...a coś innego,bo kompletnie nie mam pojęcia. sweter czy szalik myślałam,

Gość nie i wiem
tylko nie szalik zalezy ile masz kasy na prezent. Dobre wino Ksiazka 6 pak ulubionego piwa bilet na euro :P nawigacje do samochodu akcesoria do upiekszania auta fajna koszulka, bluza cos zwiaznego z jego hobby zegarek tez moze byc

Gość nie i wiem
sweter i szalik absolutnie nie, malo jest facetow ktorzy to lubią... wieskszosc nie nosi wcale (bo to takie gejowe...) a jak juz nosi to tez raczej nie lubi, nosi bo mama kazala, albo bo zimno

Gość malalobuziara49i93
nie i wiem ok dzięki za radę szalika nie będzie :) navi ma więc nie a kasy własnie nie mam zbyt wiele :/ hm to może właśnie jakiś t-shirt lub bluze?

Gość malalobuziara49i93
hm właśnie rzadk ow tych owych koszulach chodzi :) hm nie wiem ale właśnie faceci co chcielibyście dostać?:P

Nie znasz swojego faceta? Faceci to duże dzieci, najbardziej ucieszą się z czegoś związanego z ich hobby czy pasją, większość ucieszy się z alkoholu czy elektronicznego gadżetu(tu już sama wiesz w której grupie jest Twój mężczyzna, oczywiście może być w obydwu na raz).

Gość malalobuziara49i93
no tak wiem ale jak on ma juz wszystko :( nie wiem co kupic kompletnie

Faceci to gadżeciaże na pewno spodoba mu się jakaś nowinka techniczna. fajna gra, czy samochodzik na sterowanie, nie zawsze mężczyźni preferują praktyczne prezenty to są w końcu duże dzieci, co jest bardzo istotne, dużo takich gadżetów znajdziesz w sklepie internetowym wasserman np cos takiego http://www.wasserman.pl/pl/p/Helikopter-zdalnie-sterowany-SYMA-S032/2037

Ja poszlam ze swpim do sklepu i wybral sobie tel.taki jaki chcial i juz mial prezent na Mikolaja:D Moze kup mu jakas wypasiona zapalniczke jesli pali:D Szalika i czapki nie kupuj bo mozesz nie trafic w Jego gust Moze pasek do spodni?:)

Gość crimmma
Witam, swieta tuż tuż, a ja mam problem co do prezentu. Zastanawiam się nad : 1. golarką elektryczną Philipsa..dość dobrze goli, fajny design cena ok.400zl lub 2. nawigacja samochodawa gps... coś by było w podobnej cenie... Problem polega na tym, że moj chłopak jest grekiem, wiec problem co do golarki jest taki, że okazać się może że elektryk nie poradzi sobie z twardym zarostem, a co do gps-a to problem w tym ze w Polsce cięzko mi znaleźć nawigację z greckim lektorem. Mapa Grecji też jest problemem, co prawda można wgrać, ale nie chciałabym w tym grzebac bo sie na tym nie znam :/ co sądzicie :(:( proszę o powazne odpowiedzi :)

Ja swojemu kupilam bluze NIKE i zestaw kosmetykow NIVEA ;-) Wiem , ze oklepane... Ale kupywalam mu juz wszystko i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze mojemu facetowi najlepiej pasuja ubrania jako prezent i kosmetyki... Kupilam mu kiedys portfel - chodzil z nim tydzien , potem zmienil na stary... Kupilam zegarek - ani raz nie ubral ( nawet niewiem gdzie teraz jest ) Kiedys bez okazji kupilam mu kubek z ladnym wierszykiem o tęsknocie noi tez - uzywaja go wszyscy ale nie On , czasem jak przygadam czemu On go nie uzywa to nagle robi sobie kawe :P Kiedys nawet na urodziny kupilam mu fajna mp4 z aparatem, niby czasem uzywal ale potem zostawil na caly dzien w sloncu i sie zaczela topic odksztalcila sie plastikowa obudowa i mimo ze dziala - to nie uzywa... Dlatego teraz kupuje mu na ogol ubrania i kosmetyki, bo wiem ze to napewno uzyje i sie mu przyda... Tak ze autorko - ciezko dobrze trafic z prezentem u faceta... No chyba , ze ma jakies hobby np. fanatyk pilki noznej czy fan jakiegos zespolu ale jesli niema hobby to jest problem ;)

Gość Mark+Iza
nie dla: buty, zegarek, skarpety, noż, chusteczki, apaszka, skarpetki :-( taK dla: karnet do SPA, na siłownie, do empiku, do rossmanna, coś z alkoholi, bilet 2-osobowy do .... gdzies na impreze :-)

Gość Nataszka2
A może wspólny masaż? Ja i mój mąż to uwielbiamy, dlatego wykupiłam taki podwójny masaż w Samui Spa w Warszawie. To super miejsce, nieduże, z klimatem i czyste. No i te masażystki... Najbardziej lubię, gdy masuje mnie taka miła pani z Bali, ma po prostu złote ręce ;) No i oczywiście liczy się czas spędzony razem, plus to super relaks, a mój mąż ma strasznie stresującą pracę. Polecam taki pomysł na prezent, u mnie zawsze się sprawdza :) (Także bez okazji :P)