Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akilatyuua

dieta a sport

Polecane posty

Gość akilatyuua

a ja sie tak zastanawiam jakie sporty uprawiają dziewczyny na dietach. A tak z czystej ciekawości.

Gość bgyubyubuihbi
ja zadnego,po 5 inutach jakichkolwiek cwiczen jestem flakiem.

Gość akilatyuua
no kobiety - nie cwiczycie podczas diet? A moze biegacie? Jeżdzicie rowerem...?

Gość bgyubyubuihbi
nie.

Gość fintess,silownia
joginng,rower,step,orbitrek,bieznia

Gość akilatyuua
oj baby to straszne. Ja schudłam 30 kg - nie cwiczyłam. A teraz ważę 55kg i wyglądam ... a szkoda gadac. Widzę, ze większośc robi taka głupotę...

Gość bgyubyubuihbi
ja po prostu nie mam kondycji,po chwilce wszstko mnie boli,nie mogę złapać tchu ... ; /

Gość akilatyuua
cwiczcie cokolwiek. Marsze np. Ja teraz kijkuje (nordic walking). Widzę już poprawę na udach, ale to nie to co mogłam miec odchudzając sie z głową. Czasami myślę, ze lepiej byc gruba niż chudą i flakiem :(

Gość bgyubyubuihbi
też tak czasami mam. I właśnie w chwilach takiego myślenia przerywam dietę i idę się obżerać ...

Gość akilatyuua
a schudłas już coś? Ja w sumie chudłam 2X po ponad 30 kg. To pierwsze odchudzanie zrobiło makabre z mojego ciała.

Gość bgyubyubuihbi
zaczynam dietę od poniedziałku,a weekend głodówka ... zamówilam tabletki,zobaczymy co z tego wyjdzie.Odchudzałam się chyba ze sto razy..Tylko na Dukanie schudłam 15 kg ,ale przerwałam go na 2-giej fazie,dalej przyjazd do Anglii i wiadomo ...

Gość drasklica
ja biegam 4km 2 lub 3 razy w tygodniu. dieta- slodycze raz w tygodniu. czuje ze mam lepsza sylwetke

Gość akilatyuua
jakie tabletki? Ja przez parę tygodni brałam Lindaxe (jak jeszcze była "legalna") Przestałam, bo stwierdziłam że to gówno. Odstawiłam tablety i w ciągu ponad 4-5 mies. schudłam 25 kg (na tabletach -5kg). Ale wtedy cwiczyłam bardzo dużo no i dieta nie była jakas głodówkowa). Trzeba się przełamac mimo braku chęci i kondycji (ta z czasem przyjdzie). A jak pierwszy raz się odchudzałam (byłam głupią 17 letnią siksą) zwaliłam 35kg w 3 mies. (za każdym razem jak patrzę w lustro to pukam się w głowę jak mozna było byc taka debilką)

Gość drasklica
a jaki masz problem?? zwiotczala skore?

Gość akilatyuua
ja nie chcę nikogo pouczac, ale dziewczyny nie katujcie się durnymi głodówkowymi dietami... nie omijajcie basenu czy siłowni... kusi te "od 7 do 13 kg" w norweskiej, czy 500kcal ale do złudne. O ile nie wrócicie do dawnej wagi po diecie - ciało będziecie mialy w opłakanym stanie. (chociaz nielicznym udaje się nie miec sflaczałego ciała chudnąc 10 kg w miesiąc bez sportu - chyba geny)

Gość akilatyuua
a no mam zwiotczałą :) Mam 65 w tali a pod nią fartuszek ze skóry :) Oczywiście ciąża doprawiła, ale fakt faktem przed nie wyglądała dużo lepiej.

Gość drasklica
a biust?

Gość akilatyuua
och nie pytaj - dwa flaczki. W ciaży miałam piekny :) :) :) Teraz tylko w push-upie wygląda normalnie. A i wewnętrzna ud - masakra. Nogi mam szczupłe i zgrabne a od wewnątrz - wisi :) tylko tyłek zajebisty :) Ale on byl super nawet jak byłam gruba

Gość drasklica
kurde. szkoda troche. ja chce schudnac i od 2och miesiecy biegam, na slodycze pozwalam sobie raz na tydzien, zero fast food. duzo warzyw i ryb. jem mniej. przez te 2 miesiace schudlam z 68 na 65 czyli bardzo malo. ale coż...

Gość a taka jedna 264yy
dlatego ja zapisałam sie miesiac temu na fitnes..głównie chodze na interwał., abs, i cwiczenia kształtujace...i czuje znacznie lepsza kondycje..teraz od dzis waczam diete..i przedłuzam karnet mam nadzieje ze jakos pojdzie najgorsze sa pierwsze dni bez chleba:O

Gość akilatyuua
no szkoda... i po co było sie odchudzac? Gdybym teraz mogła cofnąc czas - wolała bym chudnąc przez 5 lat, niż tak szybko. I co mam z tej mojej wagi? Mam 167 wzrostu i 55 kg - niby laska a ani obcisłej bluzki, ani biodrówek... a o bikini hehehehe śmieszne wręcz. lepiej wiolniej i z głową dziewczyny. szczególnie z duzej wagi.

Gość akilatyuua
drasklica - bo Ci kobieto pewnie miesnie rosną od biegania :) Ciesz się! :) Zamiast wagi lepiej centymetrem mierzyc. :)

Gość drasklica
centymetry i liczenie kalorii nie dla mnie. ale widze w lustrze ze lekko smuklejsza jestem. pewnie racja w mięsnie troche poszlo... zreszta jak mowisz. nie liczby wazne a wyglad. pozdrawiam

Gość dejnaa
Mi na początku odchudzania było mega ciężko się ruszać i zwyczajnie wstydziłam się iść na siłownię. Ale się zawzięłam brałam iqgreen, ćwiczyłam w domu i sukces. A teraz już chodzę na siłownię, bo nie mam się czego wstydzić.