Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Czy Wasze 12letnie dzieci sa tez takie nieznosne???

Polecane posty

Moja córka zrobiła sie okropna-pyskuje,nie słucha się,nie mówi normalnie tylko krzyczy.Pediatra powiedział mi że tak niestety dzieci przechodza okres dojrzewania i trzeba na niektóre zachowania przymknać oko.Kurcze ja juz nie wyrabiam!Córka potrafi wydrzeć się na mnie że mnie nienawidzi,że się wyprowadzi tylko dlatego że np każę jej posprzatać w pokoju.Ostatnio kupiłam jej bluzkę z której bardzo sie cieszyła ale pod wieczór,gdy nie pozwoliłam jej usiąść do komp,rzuciła mi tę bluzke ze słowami-zeżryj ją sobie :O Dodam ze córka nie byla nigdy rozpuszczana,nie ma wszystkiego co jej sie żywnie podoba-wszystko robiłam znależytym umiarem. Wasze dojrzewające dzieci też takie są???

Gość flustracjaaaaaa ana
ja mam 13 letnią córkę i też jest ciekawie choć nie krzyczy i nie pyskuje, tak umiejętnie składa wypowiedzi, ze doprowadza nas z mężem do szewskiej pasji,

Gość Krzysiek Peja
przyjeeb jej gonga w twarz to sie nauczy 🖐️

"pod wieczór,gdy nie pozwoliłam jej usiąść do komp" czemu nie? to jest skutek tego, ze robisz z niej marionetkę... to nie, to tak, rozkazywac to mozna czworonogowi :)

Gość flustracjaaaaaa ana
odn 2 czy 3 ost wypowiedzi zawsze tak jest że najwięcej do powiedzenia i kskrytykowania mają osoby, które pojęcia o sprawie nie mają niec niech te tepe dzieciaczki lepiej się nie wypowiadaja

Ona nie jest wychowywana bezstresowo.Zawsze była grzeczna,dopiero od jakiegoś czasu taka jest.Wiem ze buzują w niej teraz hormony i sama z wlasnego doświadczenia jestem świadomo(cierpię na PMS)ze potrafią one naprawdę dać w kość :O

Mintaja nie pozwoliłam jej usiąść do komp nie dlatego ze miałam kaprys tylko dlatego ze byla godz 22 i zamiast siadac do komp miala isc spac.Proste :O