Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu nie za atrakcyjne ci

boje się że facet mnie rzuci jak zobaczy jakie mam cialo

Polecane posty

Gość aakkdxs
sdasldkjskdks - ja też jest mega płaska i faceta od 8 lat;p Pocieszam sie, że po ciąży to się zmieni;)))

Gość aakkdxs
Tym bardziej- pomyśl tak- wybrał Ciebie świadomie, miał wybór, wybrał Ciebie świadomi i dobrowolnie;)) Bo mu się podobasz, a po drugie liczy się głownie osobowość....

tak, na poaczątku randkonawilśmy spacery, dlugie rozmowy i tak nas sieklo wiesz, ja byc moze sprawiam wrazenie dziewczyny ladnej, ale co z tego jak cialo mam ohydne i bedzie wtopa

Gość sdasldkjskdks
heheh widze ze nas wiecej plaskich :P no Ty przynajmniej masz faceta a mi jakos sie nie uklada w relacjach nie wiem od czego to za

Gość aakkdxs
sdasldkjskdks Wiem jedno. Miłość, szczęście w miłości nie zależy od urody!! Znam bardzo udane małżeństwa, w których kobiety nigdy nie grzeszyły urodą,a mimo to są ubóstwiane przez swoich facetów! Wiem, że faceci maja świra na punkcie biustu. Ja marzę o B;) Mój facet pewnie o ponad C;p ale cóż, niech sie cieszy z tego co ma;p

dziekuje jolazabrze :) ja tez dlugo nie mialam faceta, a jak mialam to bylo b. roznie raczej zle a teraz... oszlalam nie od cyckow to zalezy (bardziej od wlosow ;)) dziekuje dziewczyny, stroje sie teraz dla niego :)

nie wiem o czym marzy mjo, sugeruje mu ze powieksze na co on ze to sa tez jego piersi i nie pozwala powiekszac ;)

Gość kaliniaaa
Czy cierpisz na hirsuityzm?Taki ksiązkowy czy wydumany przez ciebie?

Gość aakkdxs
sdasldkjskdks Hahaha ja mam mniejsze! Takie jak na focie może przed samym okresem, ale nawet i to nie;p;p A autorko tematu życzę miłej randki, ciesz się miłością! Inne jej nie mają i marzą żeby być w Twojej sytuacji. ;*

taki ksiazkowy ja tez mam takie jak na zdj, ale jesli o piersi to ja lubie ze sa takie male to akurat uwazam za cos fajnego u siebie ;)

dziewczyny, a moze bedziemy wpadac na ten topic? wcale nie musi byc on moj o moim problmie po prostu jak nam wam i komus jeszcze zle to bedzie tu pisal, ok?

Gość aakkdxs
Jestem za;) Hehe myślę, że wyjdą jeszcze różne inne problemy i kompleksy;p

Gość sdasldkjskdks
ja jestem za..... :) zaraz dodam temat do ulubionych i bede zagladac dziewczyny a te moje piersiatka to taki kompleks sluchajcie wybaczcie ze pytam ale jaki to moze byc rozmiar i Czy wasze piersi maja ta kreseczke po srodku....?nic mi sie nie lacza sa takie jak dwie rodzynki...... oo wiecie co nie gniewajcie sie ale ja dodam zdj jak bym ubrala dekolt to bym wygladala jak ta kobieta ze zdj, www.gabika83.fotka.pl nie gniewajcie sie ze wklejam linki ale po prostu chce miec rozeznanie a nie tak tylko slowa

Gość sdasldkjskdks
aa ja rowniez autorko zycze udanej randki :))) i zarazem milego wieczorku skup sie na facecie nie mysl o wlosach bedzie fajnie ;))) cium :*

Gość aakkdxs
Wg mnie ta kobieta wygląda bardzo proporcjonalnie wiec jest ok;)

Gość sdasldkjskdks
a jak myslicie czy przy moim wzroscie 162/ 46 kg takie pasuja???

ja Ci powiem tak, ze jesli chodzi o piersi, to ich malenkosc mi sie podoba, mam takie male chcialabym wieksze, nie bede ukrywac, ale uwazam ze to maly problem male sa naprawde urocze :) dobrze, dziekuje kochane, spadam sie dopindrzyć ;) i tez dodaje do ulubionych nicki sobie pozmieniamy na bardziej osobowe, co? milego wieczorku :*

Gość Miła_czarnulka...
hey tutaj sdasldkjskdks zmienilam nick :) wedle zyczenia ;))) Pozdrawiam Was dziewczyny :))

Gość aakkdxs
Hehe widzę, że nie tylko biust nas łączy, ale także ogólna budowa;) Jeśli kobieta jest bardzo szczupła to często ma tez mniejszy biust (oczywiście, nie zawsze tak jest- zazdroszczę tym kobietom genów:)) My narzekamy na mały biust, a inne kobiety chciałyby być tak szczupłe jak my;p Ja osobiście noszę usztywniane biustonosze i czuje się w nich komfortowo;) Gorzej jeśli chodzi o nagość, ale też już jest lepiej niż kiedyś. Po prostu są różni ludzie, tak jak różnimy się oczami tak i wielkością i kształtem piersi;) Wole malutkie A niż wielkie sutki i wielkie i obwisłe G;p A zresztą do szczupłej figury nie pasje wielki biust... przynajmniej wg mnie;) Są różne gusty, najważniejsze żeby siebie zaakceptować;)

Gość Miła_czarnulka...
:))) fajnie poczytam ze nie jestem sama, kiedys dodalam zdj tez tej modelki to ktos powiedzial ze ma cycki jak walcem przejechane;/ albo co to za meska klata..... no coz.... ja sie ciesze ze jestem szczupla, taka malutka zgrabniutka.... deseczka :P a co do stanikow to ja nosze takie bardzo dopasowane, zadne push-upy nie lubie takich zwlascza ze mi odstaja :/ i po co komu mam udowadniac ze mam wiekszy biust...:))))

Gość Miła_czarnulka...
ja uciekam bo cos oczy mnie pieka za duzo jak na dzis internetu... Buziaki dziewczyny ja tutaj sie jutro odezwie ;)))

Gość aakkdxs
Ta kobieta z linka widać, że akceptuje siebie w 100%, jest pewna siebie i podkreśla swoją figurę i nogi- i bardzo dobrze;) A te chamskie teksty pewnie pisały zazdrosne laski, które mają problemy z nadwagą;p Fakt faktem są zwolennicy i miłośnicy dyżego biustu- podstawa to akceptować siebie i znaleźć drugą połówkę, dla której jest się najpiękniejszym;) Ja też już uciekam, miłego wieczorku;*

Gość Miła_czarnulka...
Czesc Dziewczyny :)) Co slychac> Jak niedziela Wam mija :) U mnie spokojnie, raczej nic ciekawego sie nie zapowiada :) Pozdrawiammm

Gość Miła_czarnulka...
OJ szkoda ze tutaj tak pusto a ja myslalam ze bedzie fajna rozmowa....

Gość aakkdxs
Hej;) U mnie nic ciekawego, ale od jutra zaczynam kurs prawa jazdy;P Nie chce, ale kiedyś w końcu trzeba to załatwić;p Jestem ciekawa jak to przeżyję i jak długo mi to zajmie...;)

Gość aakkdxs
A Wy macie prawka?;D

Gość autorko
jak Ty mozesz miec ksiazkowa chorobe, skoro nie masz zarostu na twarzy?