Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanapka1989pp

przyjdzie czy nie przyjdzie??

Polecane posty

wiec ostatni raz widzialam sie z chlopakiem z niedziele.mialam sie z nim widziec we wtorek ale zadzwonil powiedzial ze zobaczymy sie w sobote bo on jedzie do pracy. dzis jest sobota godz 16 a on jeszcze ani nie pisal ani nie dzwonil czy przyjdzie czy nie przyjdzie. ja sie juz umylam ubralam wymalowalam i czekam. pisac do niego sms nie bede.

Tego nie powiedziałam:) Jeżeli do tej pory nie zadzwonił to sądzę że ma inne plany.

Gość pociecha1990
heh cześć, ja też czekam na sms od chłopaka odnośnie spotkania, i czekam do 19, jak nie napisze do tej pory to za przeproszeniem chuj mu w dupe :P

Gość pociecha1990
i jak tam odezwał się? ja przynajmniej nie jestem jeszcze naszykowana ale może to i lepiej

Gość audrey1991
mam pomysł zostawcie telefon w domu i wyjdzcie do koleżanek na chuj masz czekac:) bardzo szybko zacznie cie szukac

Gość no nie wypasss :P
"wiec ostatni raz widzialam sie z chlopakiem z niedziele.mialam sie z nim widziec we wtorek ale zadzwonil powiedzial ze zobaczymy sie w sobote bo on jedzie do pracy. dzis jest sobota godz 16 a on jeszcze ani nie pisal ani nie dzwonil czy przyjdzie czy nie przyjdzie. ja sie juz umylam ubralam wymalowalam i czekam. pisac do niego sms nie bede." ponizajace no nie?

tak ponizajace upokarzajace i nic sie nie odezwal. macie racje telefon zostawie tylko gdzie pojsc. nie ma gdzie wyjsc siedze w domu jak ta pinda ;/

Gość pociecha1990
a no ja właśnie kiedyś tak zrobiłam, wyszłam, telefon wyłączyłam, jak wróciłam dowiedziałam się od mamy ze dzwonił kilka razy na domówkę. Tyle że na dzisiaj się umawialiśmy ale wyszła w międzyczasie kłótnia i się nie odzywa do tej pory..

"tak ponizajace upokarzajace i nic sie nie odezwal. macie racje telefon zostawie tylko gdzie pojsc. nie ma gdzie wyjsc siedze w domu jak ta pinda ;/" a czemu nie? ja nie wychodze bo nie mam po co ... chce mi sie ...

""tak ponizajace upokarzajace i nic sie nie odezwal." no własnie zauwazyłam ze faceci maja czasem takie dziwne zagrania taka totalna zlewka i olewka na maksa

chcociaz ja juz wyszłam z wprawy a propo umawiania sie i takie tam wiec nie wiem ale wiem jedno...nie odpisał oznacza olal ... wiec jego tez nalezy olac :)

Gość nie moze tak byc
tak ja tez dzis czekam i się nie doczekam siedze sama a on ??kto to może wiedzięć...

"NIE WIEM DLACZEGO tak sie dzieje. ale przysiegam zemszcze sie na nim" za co? ze czekałas ,szykowałas sie a t5en cie najzwyczajniejsz w zyciu zlał? tak samo jego zlej bo na nic innego szkoa czasu :)

wyszykuj sie ogarnij a na jego miejsce pojawi sie nastu ... uwierz mi ...

my laski dla nich róznimy sie tylko wygladem

mi sie juz z nimi wogole gadac nie chce

Gość Mason Dixon
ale głupia pizda

dzieki

Gość onopejastront
czekaj ma grubsza robotę