Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ololili

ma ktos odkurzacz bezworkowy na czym to polega?

Polecane posty

Gość ololili

jaki kupić do 300 zł?:)

Gość DEBILASAASASA
POLEGA NA TYM, PEWNIE CIE ZASKOCZĘ ON NIE MA WORKÓW !!!! SUPRISE ;o

Gość ololili
a czemu tragedia?

Gość 002193
ja tez mam wodny i jestem zadowolona. sluzy nam bezproblemowo od kilku lat i nie narzekamy. a dom mamy duzy i sa pomieszczenia w ktorych trzeba czesto odkurzac. jedynie trezba uwazac zeby sie niie przewracal ale i to sie zdarzylo. musial przeschnac i wszystko wrocilo do normy

Mam elektroluxa bez workowego, ma taki pojemnik z filtrem plastik który opróżniasz zamiast zmieniać worki to wszystko. Ma siłe ssania 2400 wat wariat ciagnie jak głupi dywany wręcz podnosi, ale ma i regulacje siły ssania, choc nie jestem z niego zadowolona do konca bo nei dosc ze kosztował 800 zł to cięzki chyba wazy z 10 kg lekko niby NOWOSC !

mialam bezworkowy - totalna tandeta zaluje bardzo . na szczescie sie spalil po roku i kupilam sobie normalny odkurzacz workowy . po kazdym odkurzaniu trzeba myc pojemnik , filtry sie zatykaja chocby nie wiem ile ich bylo, slabiej ciagnie i filtrami wylatywal kurz. dodam ze byl to bdb firmy odkurzacz, terazm mam elektrolux dokładnie taki http://www.euro.com.pl/odkurzacze/electrolux-ergospace-ze355.bhtml

Gość doradcaagd
Przede wszystkim największą zaletą odkurzacza bezworkowego jest to, że nie musimy myśleć o zakupie co jakiś czas worków papierowych czy plastikowych, przez co użytkowanie takiego odkurzacza jest niezwykle tanie. Wystarczy po prostu co jakiś czas opróżnić zbiornik i go wypłukać na przykład. A tak poza tym, jest to dobry produkt dla alergików, bo właśnie ta wymiana worków i te filtry, do tej pory powodowały najwięcej problemów alergicznych, tj. duszności, katar itp. tutaj natomiast ten problem nie występuje. Jako doradca w sklepie agd muszę stwierdzić, że bardzo dużym zainteresowaniem u nas ostatnio w tej dziedzinie cieszą się produkty marki Rowenta, które ludzie kupują, bo są dobre i tanie. Na ich stronie możecie wybrać model dla siebie i kupić w necie http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/Vacuum-Cleaners/Bagless-vacuum-cleaners.aspx

Gość gość
ale bzdury ten gość wyżej pisze. Widać że wyszkolony pod sprzedaż. Kobito bezworkowy to ma taki pojemnik który opróżniasz, jakiś szczególnych innych zalet nie ma. Filtr pod pojemnikiem trzeba często płukać bo się zatyka. Filtr kosztuje koszmarne pieniądze bo jak można za kawałek gąbki z siateczką liczyć 45 zł to nie wiem. Więc nie wciągaj nim gipsu, zapraw itp bo musisz go wymienić. Reszta normalnie działa. Ludzie jak się szkolicie to miejcie trochę swojego zdania nie mówię że trzeba negować wszystko ale to to śmiech na sali.

Kupiłem w tamtym roku taki odkurzacz turbinowy,bez workowy i jest to dziadostwo, tylko ładnie to wygląda. Po pół roku zaczęło z silnika śmierdzieć i strzelały iskry. Oddałem,bo był na gwarancji dołożyłem i kupiłem odkurzacz porządny philips silent coś tam, za 400zł chodzi bez zarzutu