Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznica uczuciowa22

co jest ze mną nie tak?kolejne zerwanie.

Polecane posty

to już któryś raz jak nie wychodzi mi w związku. Teraz niby już było dobrze,ale ja czułam,że on wcale mnie tak znowu wielce nie kocha.Myślę,że manipulował mną.Jestem na siebie zła,że parę miesięcy żebrałam o jego miłość jaka ja głupia byłam.On nie zasluguje na moją miłość.Nic się o mnie nie starał w ostatnim czasie.Oczywiście on pewnie już dziś sobie gdzieś wyjdzie i bedzie mu super,a mnie czeka tęsknota,zastanawianie sie czemu jestem tak beznadziejna,ze nikt mnie nie chce tak naprawdę. Czuje sie do dupy.22lata i same porażki. :(

Gość no nie wypasss :P
bo pewnie tak było

Gość sAGdd
a co sie stało konkretnie?

Gość onopejastront
puść wodze fantazji

Bo jestem jakas smieszna z wygladu i mam same kompleksy

konkretnie to nic.Poprostu powiedziałam mu,żeby się zastanowił nad sobą i czy chce ze mną być bo ja czuję,że jestem tylko dodatkiem. Przecież nie powinno być tak,że nie ma czasu ze mną pogadać bo to bo tamto. A on poprostu powiedział,że nasz związek nie ma sensu,bo ja zadużo od niego wymagam.Czy ja wiem? np.pali codziennie trawę,ciągle gra na kompie,ciągle siedzi z kolegą. Pare miesięcy temu mieliśmy kryzys,bo stwierdził,że go ograniczam,że nie jestem dla niego.i tak dalej,póżniej stwierdził,że się pomylił i mnie kocha. Nie wiem czemu tak pogrywał ze mną:(

Gość bezzpracy
mała nie przejmuj się. Chłopy takie som..