Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadaNIEwypada?

Wypada,czy nie wypada?

Polecane posty

Gość wypadaNIEwypada?

Nie ma mnie w PL,a na 20,12 najpoźniej potrzebuje paczuszki novinette, mam dobry kontakt ze swoim ginkiem,ktory pracuje w miescie,gdzie ja normalnie mieszkam... Wiem,ze polskie recepty w Niemczech sa realizowane,gdybym mu wyslala esa z prosba o wypisanie recepty,i mi wyslanie tutaj,to... wyszlabym na idiiotke? Jezeli chce isc tu do lekarza,to musze dzwonic do PL do swojej firmy ubezpieczseniowej,itd. I tak na serio to to dziala w naglych wypadkach...

Gość a nie jest za poozno
mi byłoby wstyd. poza tym jaką masz pewność, że on ci wyśle ? nie można czegoś takiego robić chyba :o

Gość wypadaNIEwypada?
chodzi zeby wypisal recepte a zawsze mi je wypisuje i wyslala ja listem, zwyklym,no moze piorytetem jakies 5zl. oddam mu kase i tak zawszze mu "daje lapowke" cos slodkiego etc. No wlasnie ja jestem szurnieta i nie znam granic ;/ Recepty nie mozna wysylac? Jak nie wysle to bede leciec na gumkach,tragedii nie bedzie,ale nie trawie prezerwatyw jako jedynego srodka zabezpieczen:) a pod koniec grudnia bede w PL, i i tak do niego pojde.

Gość został Ci
kalendarzyk albo wstrzemięźliwość :D

Gość wypadaNIEwypada?
nie ma takiej opcji:) Sprobuje, wyslalam email...najwyzej mnie wysmieje:) Ale to bardzo dobry człowiek,i tyle razy mnie ratowal,i to w roznych ginekologicznych sytuacjach...:) Dam znac,co z tego wyszlo:))

Gość wypadaNIEwypada?
ja mam zieje,ze sie nie wkurzy na mnie tylko:) Szalona chyba jestem:)))

Gość wypadaNIEwypada?
tak napisalam: Witam Panie Doktorze, na wstępie serdecznie pozdrawiam. Mam do Pana wielką prośbę, i też bardzo dziwną,i głupio mi,ale nie bardzo mam na kogo liczyć. Jak już mówiłam, jestem w Niemczech, jest wszystko w porządku,i jest mi tu dobrze. Na święta będę we Wrocławiu,aż 4 dni,ale zawsze to coś. Ktoś się pojawił w moim życiu (zwierzenia prawie), i planujemy spędzić ze sobą trochę czasu, ale... przecież ja nie biorę już Novynette. Nie ufam prezerwatywom, a cera była piękna po wyżej wymienionym leku. Panie Doktorze, był by Pan tak wspaniały i wypisał by mi Pan receptę na 1 opakowanie Novynette? Niestety to jeszcze nie wszystko... Czy mógłby mi Pan ową receptę wysłać do Niemiec? List piorytetowy. Ja Panu oddam pieniądze za znaczek, koperte i za fatyge. Teoretycznie potrzebuje leku najpóźniej na 20,12,2011,tak teoretycznie powinno się pojawić krwawienie. Nie mogę prosić rodziców,o taką przysługę,bo oni...nie uznają tej formy antykoncepcji. Dowiadywałam się,i w Niemczech mogę spokojnie wykupić lek, posługując się polską receptą. Proszę nie zaznaczać NFZ, a R (cokolwiek to znaczy), lek tu mam pełnopłatny. Dane do recepty: Dane adresowe do wysłania: Panie Doktorze,jeżeli Pan nie może tego zrobić, nie ma czasu itd. To nic się nie stanie, to dziwna prośba, być może bezczelna, mogłam wcześniej myśleć. Nie powinnam tego w ogóle do Pana wysyłać, ale ... zależy mi :) Tylko proszę nie być na mnie zły... A i jeszcze jedno, prośby idą w dwie strony, jeżeli jest jakakolwiek rzecz,którą mogę Panu przywieźć stąd proszę dać znać, przywiozę! Serdecznie pozdrawiam,i przepraszam za fatygę,i za zawracanie głowy. :D:D:D

Gość lalaalallalalalalla
haha ja tez bym tak napisala! tez jestem szurnieta:D jak jest spoko to mysle ze sie zgodzi :P

Gość wypadaNIEwypada?
mi bardziej chodzi,czy wypada,czy źle o mnie nie bedzie myslal etc. Ale cóż poszło juz:D:D:D Odezwe sie jak sie dowiem czegos,najwyzej zadzwoni i mi powie,ze nie jest chlopcem na posylki:))

Gość wypadaNIEwypada?
nie,bo ja nie mieszkam w samym wro,mam 60km.mniej wiecej do Wro. a moj ginek na zadupiu pracuje:) Myslalam o tym.

Gość wypadaNIEwypada?
Juz dzisiaj poszla paczuszka novynette:))))wypisal recepte,kupil w aptece ,poszedl na poczte,i wyslal:)) w srode u mnie bedzie, polecony+piorytet:))))) Ale jestem happy:)))))) Miala byc sama recepta,ale coz...ponoc tu jest drozej duzo drozej i taki prezent na Mikolaja :))))

Gość monika1106
to masz super gina:)

Gość wypadaNIEwypada?
jest super,naprawde,jestem mu prze bardzo wdzieczna:) Ale jak dotre do Wro to mu sie odwdziecze,na szczescie wiem co lubi :D W sensie,ze slodycze:)

Gość swertolop
Jeśli to prawda, to stwierdzam po enty milionowy któryś, że jak bym miała takie podejście, do życia i ludzi, to by był sam luz blues :D, ale ja mam królewską dumę, czyt. wcale to nie jest dobre ;)

Gość wypadaNIEwypada?
hm,wiesz... ten lekarz pomaga wielu ludziom,wiem wiem,taka jego praca,ale mimo wszystko ma duze duze serducho dla Pań:) I zawsze czas,dobre słowo,i cierpliwość. Zycze Wam,zbyscie tez na takiego anioła trafily:)

Gość wypadaNIEwypada?
Doszly:))))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D