Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacumparsita

Bear Grylls - pytanie do jego fanów

Polecane posty

Witam. Mam problem i prosze o pomoc. Czy ktoś orientuje się w której książce oprócz opisów dotyczących przetrwania zamieszczone są liczne ryciny przedstawiające instrukcje, schematy postępowania. Kiedyś mój syn pokazywał mi ją no a teraz w obliczu świąt to byłby dobry pomysł na prezent. Chciałam zamówić ją na all ale nie pamiętam, która to była. Pamiętam tylko, że nie był to lity tekst tylko wiele rysunków :-P z racju wieku syna to ma duże znaczenie :-D pomocy!!

Gość Konstantyna Kunegunda
Ja mam takową:) a w jakim wieku jest syn? Moja książka to "Bear Grylls. Szkoła przetrwania. Kultowy poradnik surwiwalowy", aczkolwiek napisał jeszcze conajmniej jedną książkę

survivalowy, przepraszam:)

Prezerwatywę? :D o ile pamiętam, to w wężu miał przechowywać coś do picia, w jego wypadku to był mocz:D

ale było w jednym odcinku ze tam ugryzł wezowi głowe i mowił ze skora idealnie sie nadaje na prezerwatywe :D mniejsza z tym ze waz miał z metr długosci a facio gada ze idealnie jego rozmiar hahahha :D

Jaaasne:)

młody ma 7 lat i namiętnie ogląda wszelkie pomysły Bear'a. Jest w niego zapatrzony. Książka o któej mowa miała wiele rycin przedstawiających np. sposoby budowy łóżka, szałąsu, ogniska itp... taka nadająca się do oglądania ;-P