Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diva86

podryw

Polecane posty

co pomyślałybyście o przystojnym facecie,który sam inicjuje dotyk od momentu kiedy pierwszy raz spotyka kobiete a pozniej spotykajac ja w klubie ignoruje, ucieka widzac jak ta tanczy ze swoja kolezanka blisko niego?

Gość Był zaintereoswany
Tobą w momencie pierwszego spotkania, ale gdy zobaczył jak tańczysz - rozmyślił się. Zrobiłaś na nim dobre pierwsze wrażenie przy pierwszym spotkaniu. To spowodowało zbliżenie z jego strony, w tym przypadku - dotknięcie Twojego ciała. W klubie, podczas tańca, zobaczył Ciebie z innej, nieznanej dla niego strony, co spowodowało zmianę zdania na Twój temat i to najwyraźniej na Twoją nie korzyść. Pokazał pewne cechy, które nie spodobały mu się do tego stopnia, że postanowił wybrać drogę ucieczki. Prawdopodobnie zanim Cię zobaczył w klubie jak tańczysz, uważał Cię za atrakcyjną. W klubie Twój pozytywny wizerunek w oczach tegoż mężczyzny został nadszarpnięty. Powodem może być: - dziwne, niestosowne ubranie - dziwne. niestosowne, wulgarne ruchy ciała podczas tańcu - niezgrabne ciało, wyeksponowane dodatkowo podczas tańca

poznalismy sie duzo wczesniej i w innych okolicznosciach przez wspolnego znajomego, z ktorym przyszedl razem do kina na seans ze mna i z kolezanka. pozniej zaproponowalysmy wypad na drinka, poszlismy wszyscy w 4ke- wtedy to ja nie zwracalam na niego uwagi,a on siedzac kolo mnie stosowal dotyk zabarwiajac swoje historyjki.. dowiedzialam sie wtedy ze prowadzi prywatnie pewne zajecia i rzucilam przy wszystkich ze poprosze o numer telefonu- czysto biznesowo dostalam odpowiedz w zartach w stylu - tak szybko?. odczekalam 2,5 tygodnie i przez wspolnego znajomego probowalam nawiazac z nim kontakt, ten mial mi podac jego numer telefonu ale zaproponowal zebym napisala do niego na fb... napisalam, zgodzil sie na wspolne zajecia, sppotkalismy sie na kawie zeby wszystko ustalic, 2 razy sie spotkalismy i za kazdym razem podczas zajec on siada coraz blizej. coraz wiecej jest tego dotyku - niby przypadkiem z mojej strony zreszta tez i przy ostatnich zajeciach wypytywal sie mnie co bede robi w weekend, jutro,pojutrze, co robilam wczoraj(chodzi o nauke jezyka) czym sie interesuje itp. i padlo ze on wybiera sie najprawdopodobniej na impreze za 2 dni. nie planowalam isc ale dnia imprezy ale zobaczylam go przypadkowo stojacego z pewna dziewczyna i ze swoim zanjomym - wygladalo to tak jakby trzymali sie za rece choc nie jestem na 100% pewna bo nie widzialam do konca. udalam ze nie widze,on sie obrocil ale tez nie zareagowal... a wiec wybralam sie na ta impreze.. jej tam nie bylo.. spotkalismy sie przypadkowo przy barze -przywitalismy sie z daleka i rozpoczelysmy z kolezanka obserwacje.. nie podrywal nikogo, pisal od czasu do czasu jakies smsy albo maile, dotykal kobiety jakie do niego i kolegi zagadywaly - moze to byly znajome (nie wiem) ale tak jakby unikal z nimi blizszego kontaktu. mojego z reszta tez - bo ile razy znalazlysmy sie blisko nich na parkiecie to po 5-10 minutach oni odchodzili dalej 0 tak sie ganialismy.. pozniej zostal na chwile sam to podeszla do niego dwa razy zeby spytac sie co z jutrzejszymi zajeciami.. rozmawialismy krotko - staral sie eskalowac przez dotyk. jedna bez odezwu z jego strony - obronil mnie tylko przed innym swoim kumplem ktory byl dosc nachalny. z zwiazku z tym zastanawiam sie czy ma kogos- nie jestem pewna czy dobrze widzialam.. czy moze gra niedostepnego zeby podsycic moje zainteresowanie? dodam ze jego kolega przez cala impreze sledzil mnie i kolezanke wzrokiem i obserwowal gdzie jestesmy i co robimy

Gość MANalfa100%
Jestem facetem i powiem tak: Gdybym zobaczył się z kobietą, na którą mi zależy, to starałbym się znaleźć jak najbliżej, w razie potrzeby zignorowałbym znajomych i skupił tylko na kobiecie. Zrobił bym wszystko, żeby kobieta uznała, że mi na niej zależy. Myślę, że udawanie niedostępnego nie jest typowe dla mężczyzn, tylko dla kobiet - w tym przypadku udawanie niedostępnej. Z zachowania mężczyzny wynika, że: - nie jest Tobą zainteresowany w kontekście bliższej znajomości - jest typem kobieciarza, a więc ma kobietę, a Ty stanowisz tą "na boku". Po prostu nie jest w stanie zająć się wszystkimi kobietami na raz, stąd znalazłaś się w kolejce.

nie wiem czy to jest istotne ale nie jest w Polsce na stale.. i z tego co podkreslal do tej pory jest realista a dodatkowo wiem od jego znajomych i wiem z wlasnego researchu ze jest wolny..albo po rozstaniu. dlatego nie pasuje mi wersja z kobieta. MANalfa100% podobno ignorowanie jest jedna z wielu metod podrywania NLS czy on moze stosowac ten mechanizm? spotykam sie z nim niedlugo na zajeciach.. u mnie.. bedziemy sam na sam i zastanawiam sie czy jakos moglabym go delikatnie podejsc i "wybadac" wypytac o co chodzi? czy sugerowanie ze mnie unika i pytanie do niego dlaczego tak jest to za duzo?

a jest jeszcze kolejna sprawa ze jeden z jego kolegow zarywal ostatnio do mnie i pewnie naopowiadal mu cos.. ode mnie dostal kosza..taakze moze on sie nie chce mieszac miedzy nas?

Gość zdzisław, 63 lata
prawdopodobnie chodzi o to że masz szorstkom skure:(

a czy on może być gejem..? na swoim profilu na fb ma same zdjęcia z facetami..a niektórzy z nich wyglądają naprawdę na geji (kolczyki w uszach, koraliki na szyji itp). Niech mi ktoś coś doradzi.. jak go sprawdzić?