Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakby tu nie myslec

jak się zdystansować? zwariuje od tego myślenia czy napisze czy nie

Polecane posty

Gość jakby tu nie myslec

poznalismy się przez internet, na zywo okazało się, że super się dogadujemy, podobamy się sobie i ogólnie, z tego jak później rozmawialiśmy, powiedział mi, że bardzo pozytywnie go zaskoczyłam, ze jeszcze lepiej niż w necie... było kolejne spotkanie, też bardzo udane, nawet bardziej niż pierwsze, bo nie było już tego stresu, nawet mnie pocałował. Nie mieszkamy w tym samym mieście, więc się pożegnaliśmy obiecując, że będziemy w kontakcie no i w tym kontakcie jesteśmy, ale on jakoś tak rzadko się odzywa - raz, dwa razy w tygodniu... ja też pierwsza się do niego odzywam,ale nie robię tego za często, bo nie chcę, by pomyślał, że się narzucam :o wiem, że ma teraz ciężki okres jeśli chodzi o naukę (studia) i na niej głównie się skupia, rozumiem to, ale chciałabym jednak, by częściej się odzywał... pewnie zaraz mnie wyśmiejecie, ale poradźcie, jak się zdystansować... facet jest naprawdę świetny, inny niż wszyscy, ale obawiam się, że chyba mnie delikatnie zaczyna zlewać... czy może przesadzam? :o

Gość jakby tu nie myslec
cóż za zainteresowanie, nie wszyscy na raz, bo nie nadążam czytać ;)