Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sasi20

Czy może to być ciąża?

Polecane posty

Wiem,że to może wydawać się dla was głupim pytaniem,ale boję się, więc wolę zapytać. W ostatnim miesiącu miałam nieregularny okres-co wcześniej mi się nie zdarzało..Występowały przy nim silne bóle głowy, było mi słabo, bolały mnie piersi, brzuch...a okres trwał wyjątkowo krótko-4dni. Nigdy nie uprawiałam seksu, ale czy jest możliwość,że mogę być w ciąży, jeśli np kąpałam się w wannie, po mężczyźnie-nie z nim, tylko po nim-on średnio kilka godzin wcześniej brał tam prysznic-ja się kąpałam.. proszę mi odpowiedzieć, bo naprawdę się obawiam...

Gość ...)(>>>
mam nadzieje, że to żart o matkooo co za ludzie co za świat!!!!!!

Gość no jeśli to nie prowo
to nie wiem skąd się takie analfabetki biorą :( A może teleportowałaś się ze średniowiecza?

owszem możesz. dlatego pytalem czy to aby nie brat albo ojciec. jak wspolokator to przynajmniej w razie co dziecko nie bedzie raczej upośledzone (chyba że po mamie) ale i tak wszystko zależy od tego czy ten współlokator : -walił gruche w wannie -miał akurat płodne dni no i ty musiałaś mieć wtedy płodne dni i zassać cipką przynajmniej ze 3 litry wody. jesli powyższe warunki są spełnione to możemy zacząc wybierac tu wspólnie imie dla dziecka

Gość odpowiadajcie normalnie na pyt
Piszecie "mlodziez coraz glubsza" bo nie potraficie odpowiedziec na to pytanie. Sami nie znacie odpowiedzi. I w szkole na biologii malo co ucza o zapladnianiu. Glownie sie mowi o komorkach, ukladzie ruchu, krazenia, zwierzatkach. Jest niewiele tematow o zaplodnieniu. A juz jesli jest to mowia o tym jak zachodzi ten caly proces w orgniazimie kobiety, ale juz po zaplodnieniu czyli jak zagnieżdża sie jajeczko. Nie ucza ani o cyklach, ani o antykoncepcji. Nie mowia o takich sprawawach na biologii wiec nie odsylajcie tu nikogo do podstawowki. Chcialam zauwazyc, ze przedmiotu wychowanie seksualne nie ma, a byc powinno. Gdzie czlowiek ma sie tego nauczyc? jak nie wie to pyta. Rodzice w ogole z dziecmi nie rozmawiaja na te tematy. Mi matka cale zycie powtarzala tylko ze mam byc rozsadna. Ale kto mnie tego rozsadu nauczy? kto mi uswiadomi pewne sprawy? I mam 21 lat i o wielu sprawach po prostu nie wiem. Czytam w internecie, jak mam czasem watpliwosci to pytam na forach, bo sama nie jestem niektorych rzeczy potwierdzic. Edukacja seksualna jest w szkolach na zerowym poziomie.

Gość odpowiadajcie normalnie na pyt
oczywiscie mlodziez coraz głupsza miało być, bo zaraz ktoś znowu wyjdzie przed szereg ze swoimi mądrościami.

Gość aasdnsjc
no sorry, ale jest coraz glupsza, przeciez w szkole ucza jak sie zapladnia kobiete? i mowi sie o tym ile zyja plemniki poza organizmem ;/ wiec sorry ale takie pytania zadawane przez 20 latki]]e sa wrecz smieszne ;/