Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaaaa222222

Mam spuchniętą twarz po alkoholu!!! :(

Polecane posty

Gość gosiaaaa222222

Piłam przez 4 ostatnie dni z rzędu, już wczoraj miałam lekko spuchniete policzki, ale poszłam na jedno piwko, a dzisiaj mam twarz jak balon :( Wiem, że to z odwodnienia. Co mam zrobić? Będę dużo piła, ale czy macie jakieś sposoby na spuchniętą twarz i odwodnienie, żeby jak najszybciej mi zeszła opuchlizna?? We wtorek wyjeżdzam do Szwecji, nie chcę tam jechac spuchnięta jak piłka :(

Gość nitz
tez bym chciala jechac do szwecji

Gość gosiaaaa222222
Ale ja nie jestem gruba. Mam opuchnietą twarz, bo jestem odwodniona i woda mi się zatrzymała w organizmie :(

Gość wodeczka z szklanego kubeczka
Ja chlalem 3dni z rzędu. Nie małe ilości około litra wódki dziennie dzisiaj wyglądam jak balon trzęsie mną od samego rana i ogólnie samopoczucie do bani. Mi na opuchnięta twarz i oczy pomaga magnez w tabletkach i wapno rozpuszczalne. A najlepszy to sok pomidorowy.

Gość gość
Najlepiej nie pić ....zwłaszcza 3 lub 4 dni z rzędu. .....to wiadomo ze wątroba juz nie wytrzymuje. ...i się broni i człowiek puchnie -masz problem z alkoholem?

Gość Angel

Łatwo się mówi jak się nie jest alkoholikiem. Ja już też nie mam siły. Wyglądam bardzo źle