Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterianka252

Mój mąż jest idiotą.

Polecane posty

Żałuję, że za niego wyszłam. Młody facet a zdziadział, marudzi, wkurzony na cały świat, już nie mogę go słuchać i na niego patrzeć. Na rzęsach staje a ten nic.

To chyba tak wszyscy faceci przy małych dzieciach mają, bo mój też :)

Zmienił się na gorsze. Teraz rozwalił się na kanapie i śmierdzi, nic mi nie pomaga a jeśli już musi coś zrobić, strzela focha. Mam go dosyć. A jak wieczorem seksu chce to taki milutki się robi. Dupek. A kiedyś był jak rycerz z bajki.

Gość do Kafeterianka252
to teraz się wysil i przeczytaj ze zrozumieniem ten artykuł i nie pisz, że stwierdzić jak napisałaś "ADHA" można w wieku niemowlęcym

Gość no niestety faceci
szybko kapcanieją i się starzeją chociaż kochają sobie wmawiać, że to kobiety mają krótki okres przydatności do użycia :P

A kobiety zawsze idealne są , nie marudzą nie wpieniają się na cały świat itd.Na pewno nie jeden Mąż narzeka na swoją kobietę ale nie każdy wchodzi na kafeterie i pisze ze Żałuje że się z nią ożenił... żal.....

no niestety faceci Po 1 nie wszyscy faceci kapcanieją szybko i nie wkładaj wszystkich do jednego wora... :D :D :D

Zamiast z nim szczerze porozmawiać założycielka sobie, chyba żeby odreagować stres z tym związany przyszła obrobić tutaj dupę mężowi... Może być tez tak że chłop wpadł na ten sam pomysł i napisał tutaj.. Żona nie chce sexu :D :D :D ..Zamiast jechać na męża zapierdalaj z nim o tym pogadać dlaczego taki jest

Gość Nie dziwie sie
Autorce.. Ciekawe kto by chcial seksu ze smierdzielem... Mam podobna syt

Gość Nie dziwie sie
Autorko ja tez mieszkam z mezem-sublokatorem.. Nie ma seksu, przytulania, ostatnio nawet nie rozmawiamy

No ja.. to pozew składajcie i po problemie, nie będzie mężów śmierdzieli :D.. skoro nawet gadać już z nimi nie chcecie wasze związki sensu nie maja......

Gość tak to juz jest na tym swiecie
ze z kretynkami najczesciej wiaza sie idioci. Czego wiec oczekiwalas? Swoj ciagnie do swego - tak to juz jest na tym swiecie :D

Gość kotek naplotek
Kazdy jeden maz jest idiota!!!!!!!!!!Bo tylko idiota sie zeni

Gość Ekwipa
mój mąż jest cudowny. Zadbany bardzo przxystojny,pomoga mi we wszystkisch domowych obowiązkach bardzo go kocham i podziwiam kazdej zyczę takiego męża zakochana po uszy Ekwipka kocham Cie misiu

Gość Ekwipa
to pisal mój mąż idiota. Nie wierzcie palantowi bo to nieprawda. Lesby górą! takim jest łatwiej,ahh gdyby nie ten brak członka . ale nie da sie miec wszystkiego. jak sie ma mózg to nie ma się pytusia

Gość Ekwipa
ale pierdolisz kochanie przeciez ja jestem bardzo inteligientny i mondry niemasz co mniec do mnie pretensjji jebac lesby kurwa mac