Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Józek spod ósemki

a tak sobie zajrzałem

Polecane posty

na jakim temacie mogę popisać, żeby po dziesięciu postach nie zniknął? :( Nie interesują mnie ciąża, oceń moje tzytze i doopę, co dziś jedliście, mąż mnie uderzył, chcę schudnąć do Mikołajek :o To gdzie?

Gość ptasiek nastroszony
juzek zapodaj tu swoje fote , poniewaz tu zdecydowana wiekszosc to napalone Niewiasty to sie temat z rok utrzyma

Gość sdfg
post zniknie jak gimgówno będzie sie cieszyc że miesięcznego maluszka pobili ale normalne tematy nie znikają

Gość duchu ty tchórzu
topik "o wszystkim i o niczym" na którym piszą moderatorzy nie zniknie nigdy. możesz tam pisać ;)

Gość sdfg
Juzió rzuć temacik:)

Gość jufef ooleksy
ale z ciebie gbur sie zrobił jozek szok tamten juzek byl lepszy

Gość Oj Juziu Juziu
kochasz psp?:-D

o właśnie Juzku mam dla Ciebie info. wpiszę tutaj treść mojego tematu który modka mi usuwa 😭:classic_cool: serio :O bo nie mogę tu być sobą 😭 tylko bany i bany, że niby łamię regulamin. kiedyś też łamałam, wszyscy łamali, ale przynajmniej było fajnie :O:classic_cool: a teraz? to juz nie jest to niszowe forume co kiedyś 😭 dziękuję za uwagę i nie szukajcie już Pśp. bo nie znajdziecie. żegnam ozięble :classic_cool:🖐️

nie. bo jaki jest sens mojej obecności tutaj skoro każdy nick mi banują, posty usuwają, tematy kasują? :O

chyba , że obiecam po raz ostatni , że już nie złamię regulaminu? :classic_cool:

modki twierdzą, że łamię 🖐️ ale one chyba same nie wiedzą czego chcą. bo ostatnio jak dostałam bana to ponoć za to, że miałam wulgaryzm w stopce :O "dziffkę" :O śmiech na sali 🖐️

Gość sęse mojej exgystęcji
paeltz nie odhoć ! 😭 mnie tez banują moje czarne nicki pomarańaczowe hasłują.....usuwają moje wypwoieidzi zrobili drugi wizaż zostaną same tępaczaki i tematy jenifer i prawdyzawsze cie zaboli :( pśp :( 😍 ja tez odejde

modka która aktualnie "rządzi" jest najgorszym moderatorem wszechczasów :O na redakcji można pisać i pisać. i tak nikt nigdy nie odpowie. mają nas głeboko w 4 literach. karygodne :classic_cool: ja żeby dowiedzieć się dlaczego mam bana musiałam nawiązać kontakt meilowy nie z moderatorem, tylko z redaktorem :O to chyba nie jest normalne.

jak napisałam na redakcyjnym żeby usuneli tez topik "o wszystkim i o niczym" to skasowali moją wypowiedz :D :D czyli ktoś jest modem z tamtego topa

palce a dzwoniłaś w koncu telefonicznie? :D racja ta moderatorka to najgorsze co moze byc :/ chociaż nie wiem czy to nie facet np. duch cafe :/ :o