Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaaaa89

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaaaaaa89

Lubicie wkładać sobie czopek w pupę ? Co bierzecie jak np. bardzo boli was ząb , brzuch czy głowa ?

Gość ale to juz od lat
Oczywiście bierzemy srebro koloidalne,gdyz jest skuteczne na stany zapalne zatrucia i oczyszcza organizm,jak równiez nie szkodzi,

Gość Onaaaaaaaaaaaa89
Proszę o poważne odpowiedzi !!! :-)

Gość ale to juz od lat
Hehe,no przeciez ja bardzo powaznie odpowiedziałam,:)a co Ty zartowałas pewnie hehe,no to zrobułas nam psikusa)

Gość Eeerrr...
Jak boli mnie zab, to ide do dentysty, jak mam bol brzucha albo glowy, to biore tabletke przeciwbolowa (w ostatecznosci, jak naprawde musze), a jak mam ochote na cos w tylku, to z pewnoscia nie bedzie to czopek!

Gość Onaaaaaaaaaaaa89
Tylko , że czopki działają bardzo szybko i nie niszczą żołądka tak jak tabletki :-) Moim zdaniem czopki są najlepsze na bóle miesiączkowe , bóle zębów czy na migrenę

Gość ale to juz od lat
A TY Onaaaaaaaaaaaa89,dalej swoje,Ty nie chcesz niczyich rad,Ty masz swoje schematy myslowe,i o takie same schematy Ci chodzi,nie chcesz niczego zmieniac ani sie doskonalic,tylko tabletki widzisz,a to sama chemia i psuje nasz organizm,a ja napisałam wyzej co biore:)a Ty to odebrałas jako zart,bezsensu:)

Gość Onaaaaaaaaaaaa89
Ja lubię brać czopki ponieważ jak byłam mała to moja mama która jest pielęgniarką gdy coś mnie bolało lub miałam gorączkę to wtedy zawsze dawała mi czopek który mi pomagał i teraz gdy mam już 26 lat to nadal gdy coś mnie boli to biorę czopek

Gość ale to juz od lat
aha to Ty popadłąs w mamy schematy,nie myslisz jeszcz po swojemy,działa u Ciebie machanizm z dziecinstwa:)hehe

Gość Onaaaaaaaaaaaa89
To nie chodzi o żadne schematy myślowe , tylko już wielokrotnie była taka sytuacja , że gdy bolał mnie np. ząb to brałam tabletkę która mi nie pomagała i dopiero jak włożyłam sobie czopek to ząb przestawał mnie boleć :-)