Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takadelfa

Moj zwiazek co robic?

Polecane posty

Gość takadelfa

Witam pisze tu ponieważ bardzo potrzebuje rady w sprawie mojego związku. sprawa wygląda tak. od roku jestem z chłopakiem o 5 lat starszym ode mnie. było między nami róznie. mi zdarzyło się kłamać. w małych sprawach co prawda ale jednak. po jednym takim dal mi ostatnia szansę a teraz ostatniej nocy przejrzał mój komputer i znalazł foty mojego kolegi którego znam z czata lubie go i czasem piszemy do siębie, a foty to tylko jego twarzy robione kamerka z laptopa (swojego faceta też tak poznałam) tamten to tylko kolega. ale mój facet uznał ze go Oklamalam bo powiedziałam ze usunęłam nr wszystkich osób z czata. ale naprawdę dawno zapomniałam ze jego znam z czata a ze mam z nim sporadyczny kontakt to tak po prostu wyszło ze jego nie wykasowałam. przepraszam ze to tak chaotycznie ale to wszystko dla mnie jest poplatane. niech mi ktoś coś poradzi błagam :-(

Gość takadelfa
Ale chodzi o to ze on na pretensje ze go Oklamalam ale sam nie był święty. i ostatnim razem jak moje kłamstwo wyszło to prawie się rozstaliśmy a ją go bardzo kocham i tego nie chce ale nie wiem czy to nie jest toksyczne...

Gość takadelfa
a powiedziec mu , że jestem w ciąży z tym chłopakiem z internetu? pomózcie proszę

Gość takadelfa
a powiedziec mu , że jestem w ciąży z tym chłopakiem z internetu? pomózcie proszę

Gość takadelfa
To wyżej to podszyw. jakie to smutne ze ktoś robi sobie jaja z czyichs problemów :-(

Gość takadelfa
Naprawdę przepraszam za chaotycznosc myśli ale sama nie umiem ich poukładac :-( czuje się winna i źle mi z tym. ale czy naprawdę tak powinnam się czuć? gdy wybaczalam jemu tyle złego? :-(

Gość takadelfa
Nie wyzywaj mnie bo nie masz podstaw. prostaczko. jeśli nie masz nic dobrego i mądrego do powiedzienia to japa w kubeł.

Gość takadelfa
rucham sie z kim chce i kij ci do tego